Un incendiu uriaș a izbucnit sâmbătă la acoperișul unui bloc din municipiul Rădăuți, provocând intervenția masivă a forțelor de pompieri. Focul, care a fost însoțit de degajări mari de fum vizibile din distanță, a dus la mobilizarea a cinci autospeciale de stingere, două autospeciale de lucrul la înălțime, o autoscară mecanică și o ambulanță SMURD, pentru a controla situația și pentru a asigura siguranța locatarilor.

Pompierii militari s-au deplasat rapid la locul incidentului, acționând atât pentru stingerea incendiului, cât și pentru evacuarea locatarilor de pe două scări ale blocului afectat. Eforturile depuse de echipele de intervenție au fost concentrate pe prevenirea extinderii flăcărilor și asigurarea evacuării eficiente a persoanelor din zonele expuse riscului.

Conform primelor informații obținute de la fața locului, nu s-au înregistrat victime, un aspect care subliniază eficiența măsurilor de evacuare și intervenție rapidă desfășurate de către salvatori. În acest moment, cauza exactă a izbucnirii incendiului este în proces de investigare.