Șirul incidentelor feroviare înregistrate pe teritoriul țării continuă

Este al patrulea incident feroviar care are loc în ultima perioadă în România. Acesta a avut loc în urmă cu puțin timp în județul Vâlcea.

În incident a fost implicată o locomotivă care era poziționată în fruntea a 25 de vagoane pline de încărcătură a deraiat de pe șine.

Incident feroviar cu o locomotivă deraiată înregistrat în județul Vâlcea

Conform primelor date legate de acest context, se pare că locomotiva a deraiat pe un tronson pe care circulau doar trenuri de marfă. Aceasta conducea un marfar alcătuit din 25 de vagoane. Toate erau încărcate cu cărbune în momentul în care locomotiva a deraiat.

Conform CFR, polițiștii din cadrul Biroului de Transporturi Feroviare din județul Vâlcea au primit în această dimineața sesizarea. În cadrul acestuia se anunța că locomotiva aflată în urma unui marfar a deraiat de la o osie. În sesizare a fost menționat faptul că situația a avut loc pe ruta Băbeni-Alunu la kn 22 + 020.

Polițiști de la Biroul de Transporturi Feroviare s-au deplasat imediat la fața locului. Aceștia au aproximat pagubele ca fiind doar de ordin material. Astfel, nu au fost înregistrate victime.

Potrivit CFR, trenul de marfă care a fost implicat în incidentul respectiv era singurul programat pentru a circula pe ruta respectivă astăzi.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.