Trupul turistului dispărut în mare la Eforie Nord a fost adus la mal de valuri. În vârstă de aproximativ 30 de ani, tânărul a murit încercând să salveze viața unui copil.

Totul a început vineri seara, când un copil a fost luat de curenții puternici în timp ce se afla în apă. Tatăl său a încercat să îl salveze, dar a întâmpinat dificultăți. Mama copilului a început să strige în ajutor, iar mai mulți angajați de pe plajă și un turist au intervenit rapid.

Încă o viață luată de Marea Neagră! Trupul tânărului dispărut vineri seară în mare la Eforie Nord, adus la mal de valuri

Încă un deces pe litoralul românesc

Ei au luat echipamentul de salvamar și au utilizat un caiac pentru a ajunge la copil. Un tânăr curajos s-a legat cu o funie și a reușit să scoată copilul din apă și să îl ducă în siguranță la mal. Tatăl copilului și ceilalți doi angajați au reușit și ei să iasă din apă. Din păcate, un al patrulea tânăr care a sărit în ajutor nu a reușit să se salveze.

Trupul său neînsuflețit a fost adus la mal. Martorii au relatat că în agitația momentului, tânărul a încercat să își pună vesta de salvare, dar nu a reușit să o fixeze și a fost înghițit de valurile puternice. Potrivit informațiilor obținute de Substanțial.ro, încă doi tineri dispăruți în apă mai sunt căutați de echipele de salvare.

Încă o viață luată de Marea Neagră! Trupul tânărului dispărut vineri seară în mare la Eforie Nord, adus la mal de valuri

Tot vineri seara, un alt tânăr a dispărut în mare la Vama Veche. Acesta este în continuare căutat.

Tragedii în lanț pe litoral

Accidente tragice s-au produs pe litoral în ultima săptămână, în care şase persoane au murit înecate în mare, începând cu data de 14 august și o altă persoană este dată dispărută în zona Vama Veche.

În decursul săptămânii trecute, polițiștii din Constanța au intervenit în urma a 23 de apeluri primite prin numărul de urgență 112, apeluri care semnalau faptul că unii oameni nu respectau indicațiile salvamarilor și se aventurau în apă, în ciuda faptului că steagul roșu era arborat.