Tot mai multe persoane publice apelează la această metodă de a face bani

Mariana Moculescu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Fosta parteneră a lui Horia Moculescu s-a remarcat prin numeroase scandaluri cu renumitul compozitor. După mai multe încercări de a face bani din diferite domenii, Mariana vrea să facă Onlyfans.

Vedeta își pregătește deja conținutul pentru adulți

Mariana Moculescu are 54 de ani și nu are deloc inhibiții. După ce a ieșit la iveală că a fost damă de companie în străinătate, dar și că a făcut videochat, fosta parteneră a lui Horia Moculescu, uimește din nou.

Mariana Moculescu și-a deschis deja un cont pe una dintre cele mai renumite platforme pentru adulți. Deși ar putea fi aspru judecată pentru alegerea ei, Mariana nu pare deloc stânjenită de acest lucru. Dimpotrivă, este convinsă că încă arată suficient de bine pentru a suci mințile bărbaților din mediul online.

Urmează exemplul unei bătrâne din America

Mariana Moculescu le-a dezvăluit fanilor ei de pe Tik Tok că s-a documentat temeinic înainte de a face pasul. Fosta parteneră a compozitorului a aflat care sunt vedetele din România care fac bani frumoși din Onlyfans. Totuși a fost de-a dreptul impresionată de exemplul unei bătrâne de 72 de ani din America. Mariana susține că aceasta a reușit să dea lovitura în industria online pentru adulți și să se îmbogățească.

Să știi că înainte de a mă decide să-mi fac contul nu a fost suficient ca ale mele colege din showbiz și-au făcut conturi pe platforma pentru adulți, și m-am documentat și pe Google și am citit că în Statele Unite ale Americii o bătrânică de 72 de ani și-a făcut un cont și că este succesul ei, toată viața nu a avut ceva important de făcut și va trăi până va muri din asta. Atât de mare efect a avut asupra mea, încât am zis că de ce să nu fac și eu, care încă mai arăt comercial”, a explicat vedeta.

Mai mult, Mariana Moculescu a dezvăluit că are exttem de multă încredere în propria imagine. Astfel că, nu vede nici un impediment care să stea în calea succesului ei.

La ora actuală în România fac bani din Onlyfans și alte vedete. Daniela Crudu a reușit să dea lovitura în acest sens. Deși este însărcinată, fosta asistentă tv are rezultate excelente pe platforma pentru adulți. De altfel, bruneta și-a încurajat și sora să intre în lumea online-ului creând conținut pentru adulți.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.