Șirul persoanelor publice din România care fac această investiție continuă să se mărească

A devenit o adevărată modă să devii proprietar de locuință în Dubai. Numeroase vedete din România au făcut acest pas de a face o investiție de acest gen. Recent, Brigitte Pastramă și-a îndeplinit visul de a avea o casă și în mijlocul Dubaiului.

După o țeapă de zile mari, Brigitte Pastramă a reușit să își cumpere casa visurilor

De mai mult timp, vedeta visa cu ochii deschiși să își cumpere locuință în străinătate. Printre locurile în care și-a dorit să trăiască, Dubaiul a fost pe primul loc. Fără să stea prea mult pe gânduri, Brigitte Pastramă a luat la puricat piața imobiliară din Dubai încă de acum un an și jumătate. În calea ei au stat însă două mari impedimente pe care le-a avut de trecut.

Prima a fost pandemia care a îngreunat mult acest context. Ulterior, atunci când a reușit să găsească o locuință pe gustul ei, Brigitte a avut parte de un eveniment total neplăcut.

Soția lui Florin Pastramă a dat avansul pentru achiziționarea unei case în Dubai, însă care nu a mai devenit niciodată a ei. Asta pentru că proprietarul crescuse prețul după ce aceasta a trimis prima tranșă de bani.

Vedeta s-a văzut nevoită să renunțe la tranzacția respectivă. Zilele trecute însă, Brigitte a primit cea mai așteptată veste. Ea a devenit proprietara unei case din Dubai Land. Bruneta a anunțat acest lucru pe rețelele de socializare. Brigitte mărturisește că îi este recunoascatoare lui Dumnezeu pentru acest triumf.

Mulțumesc Domnului Iisus pentru biruință! Astăzi am primit titlul de proprietate de la casa pe care o să v-o arătăm în curând. Este o casă nouă, în Dubai Land și astăzi, în ultima zi, au fost opt – nouă zile zbuciumate, dar toate lucrurile s-au dus la bun sfârșit.„, a scris vedeta pe internet.

Are un imobil achiziționat în rate în București

Brigitte este proprietara unei vile de lux din Pipera în care locuiește de altfel alături de familia ei. Vedeta nu a cumpărat casa respectivă cu banii jos ci cu ajutorul unui credit.

social media

Partenera lui Florin Pastramă deține a avut două afaceri în ultimii doi ani. A rămas însă doar cu una dintre ele după ce pandemia a lovit crunt în firmele mici. Cu toate acestea, Brigitte Pastramă își permite să ducă o viață lipsită de griji.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.