Un tânăr de 25 de ani ce a murit înecat, în stațiunea Costinești

O nouă tragedie a avut loc pe litoralul românesc astăzi. Marea agitată și valurile puternice au mai făcut încă o victimă. Este vorba de un tânăr de 25 de ani ce a murit înecat. Bărbatul a ignorat steagul roșu arborat și s-a aventurat în mare. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate patru decese pe litoral.

Turiștii continuă să ignor avertismentele salvamarilor, nu bagă în seamă steagul roșul și sfârșesc tragic. Este și cazul unui tânăr de 25 de ani din Suceava care a murit astăzi înecat. În această dimineață bărbatul a intrat în apă, iar valurile puternice l-au răpus imediat. Turiștii au reușit să aducă la mal trupul inconștient al tânărului.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvare. Medicii au încercat să-l resusciteze aproape o oră pe tânăr. Însă, din păcate, manevrele nu au avut succes, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Încă o tragedie pe litoralul românesc! Un tânăr și-a pierdut viața. Au fost înregistrate 4 deces în ultimele 24 de ore

Semnal de alarmă pentru turiști

În ultimele 24 de ore au fost înregistrat patru decese pe litoralul românesc. Marea agitată le-a venit de hac turiștilor care ignoră avertismentele. Pe lângă tânărul ce s-a înecat în această dimineață, iar au fost raportate alte trei înecuri. Trei persoane, printre care și un salvamar și-au pierdut viața.

În stațiunea Eforie Nord, un tânăr de 28 de ani din județul Ialomița a murit înecat. Deși era arborat steagul roșu, acesta l-a ignorat și s-a aventurat în mare și a fost rapid răpus de valuri. În salvarea lui a pornit un salvamar de 48 de ani. Însă, din păcate, și acesta a fost înghițit de ape. De asemenea, tot ieri un tânăr de 22 de ani a murit înecat în stațiunea Saturn.

Ca urmare a acestor evenimente, Ministerul Afacerilor Interne a tras un semnal de alarmă și i-a îndemnat pe turiști să nu își mai riște viață și să respecte toate regulile.

„Nu vă mai riscați viața! Astăzi, 3 persoane au murit înecate, în doar câteva ore. La Eforie Nord, un turist a fost tras de curenți în larg, iar salvamarul care a încercat să îl salveze, a fost și el prins în valurile puternice. În final, ambii bărbați au murit înecați.

Ce de-a treia persoană și-a pierdut viața în stațiunea Saturn. Acesta intrase în apă deși era arborat steagul roșu, care indică faptul că înotul este interzis. Vă rugăm insistent să respectați indicațiile salvamarilor!”, se arată în mesajul transmis de MAI.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.