Încă o proaspătă mămică în showbizul românesc! Laura Cosoi a născut pentru a treia oară, o fetiță perfect sănătosă. Iată ce nume special a adus vedeta pentru cel mai nou membru al familiei.

Bucurie mare în familia Laurei Cosoi. Actrița a dat naștere, pentru a treia oară. Ea a adus pe lume, în urmă cu scurt timp, cea de-a treia fetiță. Aceasta a postat prima fotografie de la maternitate și le-a dezvăluit inernauților și ce nume special îi va pune micuței.

social media

Laura Cosoi a născut pentru a treia oară!

Laura Cosoi trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Actrița are toate motivele să fie fericită, deoarece a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase. Având în vedere că are o comunitate foarte mare de fani în mediul online, actrița îi ține pe aceștia la curent cu mai toate momentele speciale din viața ei. Așadar, de această dată, Laura Cosoi a dat vestea cea mare chiar pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi mai are două fetițe, pe Rita și Vera, care îi aduc acesteia mai mereu zâmbetul pe buze. Așadar, de data aceasta, actrița a ales un nume special pentru mezina familiei, pe care l-a dezvăluit și în mediul online. Așadar, pe noua membră a familiei o va chema Lara. Prietenii, dar și fanii acesteia au luat cu asalt secțiunea de comentarii și i-au transmis actriței toate cele bune.

„Lara. Mulțumim, Doamne.”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Când și unde va avea loc botezul

Laura Cosoi a oferit mai multe detalii din timpul sarcinii sale, despre botezul micuței. Așadar, actrița a mărturisit că botezul acesteia va avea loc la scurt timp după naștere. Lara va fi creștinată la aceeași biserică unde au fost botezate și celelalte surioare ale sale.

„Botezul va fi la vară și cam atât, dar da, noi păstrăm această tradiție, vrem să rămână aceeași biserică, nașii, să nu fie povești diferite, așa am simțit că s-ar cădea”, a mai spus Laura Cosoi.