Nu trece nicio zi fără o mămică nouă în showbizul de la noi! Instagramul a devenit mijlocul prin care vedetele preferă să își anunțe sarcina. De data asta, încă un nume foarte cunoscut pe scena mondenă a dat vestea cea mare fanilor și le-a spus că își va extinde familia anul viitor cu încă un copil.

Cine este cea mai nouă mămică din showbiz?

Titlul de cea mai nouă mămică din showbizul de la noi merge la Creața de la Like One. Vedeta a revenit în centrul atenției după participarea la „Chefi la cuțite”. Cristina a format împreună cu Ruxi una dintre cele mai bune echipe de stand up de la noi. După ce au pus capăt proiectului de mare succes în online, fiecare dintre cele două fete și-a văzut de drumul ei. În timp ce Ruxi a continuat pe linia de stand up, Cristina a devenit mămică și a decis să încerce altceva.

Încă o mămică în showbiz! Cine este vedeta care a făcut recent marele anunț? „O să mai avem un bebe!”
Sursa foto: Spy News

Creața, așa cum o știu fanii, a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu și a ajuns până aproape de finală. Vedeta nu a participat singură, ci alături de bunul ei prieten, Munti. El a fost cel care a și câștigat sezonul respectiv, iar Cristina a fost talismanul lui. După încheierea filmărilor, Creața a anunțat în online că va deveni mămică pentru prima dată. Acum, istoria se repetă. Vedeta a postat deja pe Instagram prima imagine cu burtica de gravidă. Cristina este mai fericită ca niciodată, mai ales că vestea a venit cu câteva zile înainte de ziua ei de naștere.

Și anul acesta am primit mai devreme cadoul de ziua mea😍. O să mai avem un bebe🤰🏻❤️.” a scris viitoarea mămică pe Instagram.

Fanii au copleșit-o cu aprecieri și zeci de mesaje. Urmăritorii sunt din nou alături de ea și îi doresc o sarcină ușoară.