Frații Tate primesc lovitură după lovitură! După ce au aflat că vor rămâne după gratii, aceștia au primit încă o veste teribilă. 

Frații Tate au aflat pe data de 10 ianuarie că vor rămâne în arest preventiv, după ce au contestat decizia Tribunalului București. Curtea de Apel le-a respins contestația, motiv pentru care milionarii vor mai rămâne ceva timp după gratii. Pe lângă această lovitură, frații Tate au primit o veste proastă chiar din partea familiei. 

Reamintim că la finalul anului 2022, Andrew și Tristan Tate au fost arestați preventiv, procurorii acuzându-i de trafic de persoane și viol. Familia celor doi milionari a fost pusă la pământ la aflarea acestei vești. Inițial, mama celor doi a refuzat să dea vreo declarației în acest sens și a solicitat să îi fie respectată intimitatea. 

Frații Tate, renegați de familie

Acum, însă, atât mama celor doi frați, cât și sora acestora, au decis să îi facă pe milionari să sufere. Mama celor doi a decis să își renege fiii. Eileen Tate, care locuiește în Anglia, l-a șters de la „prieteni” de pe Facebook pe Andrew, fiul mai mare. De asemenea, sora celor doi, avocat recunoscut în Statele Unite ale Americii, a șters din online toate documentele publice care făceau conexiuni cu cei doi bărbați. 

Încă o lovitură uriașă pentru frații Tate! Milionarii, renegați de familie: Gestul dureros făcut de mama și sora lor

Gesturile făcute de cele două femei arată clar că acestea nu vor să se asocieze cu milionarii.  

Detalii neștiute despre familia fraților Tate

Eileen Tate, mama celor doi milionari, este din Marea Britanie. Împreună cu soțul ei, Emory Andrew Tate Jr a făcut trei copii: Andrew, Tristan și Janine. Tatăl milionarilor a murit la vârsta de 56 de ani, după ce a leșinat în timpul unei competiții de șah din California. După moartea bărbatului, Eileen și-a crescut singură cei trei copii, în Marea Britanie. 

Când s-au întâmplat toate acestea, Andrew avea vârsta de 11 ani. Presa britanică scrie că înainte de a ieși la pensie, Eileen a fost menajeră. Se pare că cei doi frați s-au ocupat de toate cheltuielile mamei lor. Andrew Tate a povestit într-un podcast că în momentul în care a început să producă bani, și-a sunat mama și i-a spus că poate ieși la pensie. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.