Încă o lovitură totală pentru Gheorghe Dincă! Ce decizie au luat autoritățile cu privire la averea criminalului din Caracal.  

Gheorghe Dincă a fost condamnat de curând la 30 de ani de închisoare, pedeapsa maximă pe care o putea primi, după uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu. Averea „monstrului” din Caracal a fost deja vândută, iar în următoarele zile urmează să se scoată la licitație casa groazei și terenul respectiv.  

Autoritățile judiciare au decis să îi vândă bunurile mobile și imobile, care fac parte din averea lui Gheorghe Dincă. Astfel, primele lucruri vândute de oamenii legii au fost câteva mașini, aflate în curtea unde Dincă le-a ucis pe cele două fete. În total au fost peste 29 de tone de fier vechi, din totalul de 40 de tone, care au fost valorificate cu 20.763 lei.  

Ce se întâmplă cu averea lui Gheorghe Dincă

În sentința de condamnare emisă de Tribunalul Olt, pe numele lui Dincă, se arată că bunurile au fost vândute de reprezentanții autoritățile statului.  

– Cantitatea de material feros aflată în curtea locuinţei inculpatului Dincă Gheorghe, respectiv cantitatea faptică de 29.130 kg, incluzând şi autoturism marca Ford înmatriculat OT 02 EBZ, nefuncțional, cu suma de 15.584,55 lei;  

– Autoturism marca Fiat Ducato, înmatriculat OT 05 SGD, an fabricație 1998, cu suma de 2461 lei;  

– Autoturism marca Fiat Ducato, înmatriculat BH 16 TDR, an fabricație 1996, cu suma de 1.111 lei;  

De asemenea, pe lista bunurilor care urmează să fie vândute se află un teren de 1.184 de metri pătrați, situat în Caracal, și un alt teren de 1.856 de metri pătrați, acolo unde se află și casa în care Gheorghe Dincă le-a ucis pe cele două adolescente. Din această casă a groazei una dintre fete, Alexandra Măceșanu, a reușit să sune la 112 și să spună că este răpită, însă oamenii legii nu au intrat în locuință fiindcă „nu aveau mandat de percheziție”.  

Încă o lovitură totală pentru Gheorghe Dincă! S-a decis: Ce se întâmplă cu averea „monstrului” din Caracal
Kanal D

Gheorghe Dincă, condamnat la 30 de ani de închisoare

Inspectorii de la Agenția de Valorificare au mai inventariat și casa, care are o amprentă la sol de 121 metri pătrați. În total, imobilul lui Dincă, cu toate acareturile, măsoară 463 de metri pătrați, spațiu de locuit.  

Recent, Tribunalul Olt l-a condamnat pe Gheorghe Dincă la 30 de ani de închisoare, în primă instanță. Acesta a primit sentința pentru omor, trafic de persoane, viol și profanare de morminte, după dispariția adolescentelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.    

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.