Anamaria Preda a fost dată în judecată la aproape șase ani de la decesul tatălui ei. Moartea lui Aurelian Preda i-a adus tinerei numeroase probleme, dar și datorii mari! După ce solistul de muzică populară s-a stins din viață, Anamaria Preda a moștenit apartamentul regretatului artist. Acum, însă, s-a trezit că are de dat o datorie uriașă dezvoltatorului locuinței respective. 

Anamaria Preda a rămas cu datorii mari după moartea tatălui său

La șase ani de la moartea părintelui ei, Anamaria Rosa s-a trezit cu o citaţie de la Judecătoria Sectorului 1, prin care era anunțată că a fost dată în judecată de dezvoltatorul imobilului pentru suma de 4.500 euro. Fiica solistului se apără și susține că nu a fost niciodată contactată pentru a i se aduce la cunoştinţă acest împrumut.

„Îmi este foarte greu, încă o situație, încă un proces pe cap. Încep să-mi pregăresc apărarea cu dna avocat, până la urmă este o sumă foarte mare pentru mine ținând cont de datoriile pe care le am la bancă. Dezvoltatorul susține că în momentul în care s-a achitat un avans pentru apartament, ar mai fi fost o sumă decisă printr-o chitanță de mână ca fiind un împrumut pentru tatăl meu.

El așa a apus, că l-a împrumutat pe tatăl meu cu 4.500 de euro pe care trebuia să-i dea înapoi până la sfârșitul lui decembrie 2016. Tata a murit în septembrie 2016. Acum ne judecăm, sper să se soluționeze cât mai repede pentru că am probleme mult mai grave pe cap. Dezvoltatorul crede că eu dețin foarte mulți bani după decesul tatălui meu”,a declarat Anamaria Preda, pentru Star Popular.

foto: arhivă personală

Fiica lui Aurelian Preda a încercat să se sinucidă

După ce tatăl ei a murit, tânăra a recunoscut că a căzut în depresie, a început să aibă atacuri de panică și a încercat de trei ori să se sinucidă.

„Am rămas așa, cu un regret în suflet. În fiecare an, de ziua lui, îmi spunea că el nu mai prinde anul viitor. Niciodată nu-l credeam, nu-l băgam în seamă. Și ultima oară s-a întâmplat. Fix ultima lui zi de naștere.

Am plâns cu lacrimi amare, pe mine mă afecta foarte tare să-l aud spunând acest lucru. Încă de la decesul lui am păstrat camera așa cum este, cu icoanele și altarul lui.

Este o cameră pe care eu acum o simt rece. E foarte greu, pentru că îmi aduc aminte de fiecare moment alături de el, mai ales atunci când îmbrac costumul popular, mândria cu care mă îmbrăca el”, a mai spus fiica lui Aurelian Preda.