Adda și Cătălin au avut o experiență unică la Asia Express și nu regretă nicio clipă ca au făcut alegera de a participa la emisiune. Cuplul a fost eliminat din competiție în ediția de aseară, în concurs rămânând doar cele două echipe: Răzvan Fodor, Sorin Bontea, Speak și Ștefania.

Foștii concurenți de la Asia Express au făcut mărturisiri în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”. Au intrat în direct și au spus tot ce aveau pe sulfet și cu ce au rămas din această experiență uluitoare.

“Înainte de «Asia Express» nu aș fi luat pe nimeni în mașină. Acum văd altfel lucrurile, m-am schimbat”, spune Cătătlin Rizea.

În ceea ce privește planul personal, se pare că cei doi au devenit mult mai uniți și se iubesc din ce în ce mai mult. Și-au dat seama de faptul că sunt făcuți unul pentru celălalt și că se vor iubi până la sfârșitul lumii.

“Astia am fost noi: sinceri, uneori prea sinceri! Am trait cu tot sufletul experienta! Am invatat multe despre noi insine si despre celalalt, dar cel mai important – ni s-a confirmat ca putem trece peste orice greutate IMPREUNA! ❤
Ne-am dorit mult sa jucam finala mare, dar «stelele au decis ca pentru noi a fost mai importanta calatoria decat destinatia». Cliseu- adevaru’ e ca am plans cu muci, am mai injurat de 5 ori si dupa m-am resemnat! 😂 Am luptat pana la capat cum am putut noi mai bine si ne bucuram ca am ajuns pana in ultimul punct – Taipei! L-am vazut de sus, fericiti ca am reusit! Am tras cu ultimele puteri si, in cazul meu, cu ultimii neuroni inca intregi!
Iti multumesc, Catalin, ca mi-ai fost si imi esti sprijin mereu! Sunt o crizadda cu gura mare care urla si te supara, dar care uita in 5 minute ce a zis si nu mai stie cum sa te impace. Dar eu am inima la fel de mare precum gura! Promit! Sunt o norocoasa ca te am da’ si tu esti norocos. O nebuna mai mare nu gasesti, iar cu mine nu o sa te plictisesti niciodata. Si la 80 de ani eu o sa fac misto de tine! Dar si tu de mine ca stii ca nu ma supar! O sa radem pana o sa ne zboare protezele, iar nepotii nostrii o sa zica ca suntem pe ciuperci! 😂😂😂 Te iubesc cel mai mult pe tine si pe Alexutu nostru! Am promis «La bine si la rau» si asa a fost si in «Asia Express». Ne-am ridicat unul pe celalat cand am cazut. Si, da, tu m-ai ridicat de cele mai multe ori! Nu sunt perfecta, dar important e ca recunosc asta si ca imi dau tot interesul sa fiu mai buna, sa corectez ce e rau si sa pastrez ce e bine. Sunt mandra de noi! Si pentru ultima oara —-IUBIREEEEE, TE IUBESC IN !#%@ MEA!!! ❤❤❤ @rizea_catalin88
Va multumim din ❤️: @mona.segall @disneysuitsme @danhaiducu @lionterobert @iuliandinca @axelanda @ioana_rogo @thevladrosca @amerz3000 @marcelsavuro @diana_oros @dianazamfirescu @iliediana_f @ginapistol @laalarinlarin @aneiadelina @mihaicipu @iamoase @sanzinico @monichie1974 Catalin Chicinas, Carmen Bunea, Sanziana Diamandi”, a scris Adda, extrem de emoționată și recunoscătoare, pe rețelele de socializare.