După circa două săptămâni petrecute la Survivor, Cristina Șișcanu s-a întors din Republica Dominicană cu un gust dulce-amar și cu cinci kilograme mai slabă. Vedeta care a stârnit controverse după participarea la concurs ne-a povestit experiența ei cu bune și cu rele și ne-a dezvăluit ce surpriză i-a pregătit soțul ei, Mădălin Ionescu, la întoarcerea în țară.

Participarea Cristinei Șișcanu la Survivor a creat vâlvă, disputele sale cu adversarii fiind un subiect fierbinte pe Internet. După eliminare, Cristina Șișcanu a dat cărțile pe față și a spus povestea din spatele disputelor de pe ecran, iar în acest moment este din nou alături de familia sa.

Cristina Șișcanu ne-a povestit cu ce gust a rămas după întreaga experiență Survivor, explicând totuși că, în ciuda surprizelor neplăcute din partea celorlalți concurenți, a rămas cu o amintire frumoasă.

‘Am rămas cu un gust dulce-picant-amar! Dulce… pentru că a fost o experiență unică, memorabilă prin prisma comuniunii cu natura. Acum nu mai am nicio frică legată de insecte, de rozătoare sau alte vietăți, nu m-ar mai incomoda ploaia dacă m-ar uda… este incredibilă puterea de adaptare a organismului uman! Acea imagine pe care o vedeam în fiecare dimineață de pe podeaua de scândură pe care dormeam… este divină. Știu că o voi păstra în memorie toată viața: palmierul cu nuci de cocos și Marea Caraibilor.

Am cunoscut oameni minunați pe care i-am îndrăgit și îi voi purta în suflet. Picant… pentru că am avut parte de momente cu nivel maxim de adrenalină. Neprevăzutul, misterul, surpriza fiecărei clipe mi-au dat bătăi de inimă puternice! Amar… pentru că am cunoscut și oameni care au vrut să mă înjunghie pe la spate, dar am plecat la timp’, a declarat Cristina Șișcanu despre experiența Survivor pentru viva.ro.

Cate kilograme a slăbit Cristina Șișcanu la Survivor
Pe lângă provocările de a face față disensiunilor din competiție, stresului și efortului fizic, Cristina a avut de furcă, ca toți ceilalți concurenți, cu alimentația. Având la dispoziție puțină mâncare, Cristina Șișcanu a slăbit cinci kilograme în cele circa două săptămâni petrecute în Republica Dominicană, așa cum ne-a dezvăluit.

În tot timpul cât a fost departe de casă, la Survivor, Cristina Șișcanu a dus dorul familiei și mai ales fetiței sale, Petra, de aproape trei ani, pe care a fost nevoită să o înțarce înainte de a pleca în competiție.

‘Petra mi-a pupat mâinile când ne-am întâlnit la aeroport. A fost un gest care m-a emoționat puternic!’, a dezvăluit Cristina, adăugând că soțul ei, Mădălin Ionescu, i-a făcut două surprize frumoase. ‘Mădălin m-a scos în oraș, mi-a prins foarte bine după această perioadă de izolare; iar acum ne pregătim de o minivacanță’, a povestit bruneta de 35 de ani.