Doina Stina, prietena soților Stegaru, a oferit răspunsuri despre înălțimea și greutatea lui Viorel Stegaru, cel care a fost „vedetă” pe micul ecran, la „Acces Direct”.

Viorel Stegaru este soțul Veronicăi, faimoasa Vulpiță de la emisiunea „Acces Direct”, difuzată de Antena 1. Ei au ținut ocupate ecranele televizoarelor fanilor pentru o perioadă destul de lungă. Cei doi soți au fost subiectul principal al emisiunii care i-a făcut celebri, cu diversele scandaluri și apariții ale lor.

Perioada de succes și glorie a apus rapid. Veronica și Viorel au fost nevoiți să se întoarcă pe meleagurile natale, în localitatea vasluiană Blăgești. Își trăiesc viața modest, alături de cei doi copii pe care îi iau. În acest an, Veronica a devenit mamă pentru a doua oară. Tânăra în vârstă de 23 de ani a adus pe lume un băiețel sănătos.

Ce înălțime și câte kilograme are Viorel Stegaru

S-a aflat ce greutate și înălțime are soțul Vulpiței. Doina Stina este reporter la „Acces Direct” și prietenă a celor doi. Relația de prietenie a luat naștere în cadrul emisiunii de la Antena 1, când Doinea le-a fost extrem de apropiată soților Stegaru. Doina a postat pe contul său de Instagram o sesiune de Q&A pentru internauți. Aceștia au avut ocazia să afle câte ceva despre Vulpița și Viorel. Doina Stina a răspuns întrebărilor despre kilogramele și înălțimea lui Viorel. Astfel, fosta vedetă de la „Acces Direct”, Viorel Stegaru, cântărește aproape 82 de kilograme și are 1.73 cm.

 În sfârșit s-a aflat! Cât de înalt este Viorel Stegaru și câte kilograme are soțul Vulpiței
Instagram

De ce s-au întors de la București

O vecină de-a familiei Stegaru a făcut dezvăluiri despre motivul pentru care cei doi soți s-au întors la Blăgești. Femeia a spus că nu au avut determinare și ambiție să își construiască o nouă viață.

De când s-au întors din București, nu știu să facă nimic. Ea (Vulpița, n.r.) a mai lucrat pe la o firmă de curățenie, iar el, cu ziua, pe unde a apucat. Să știți că Viorel e mult mai harnic decât Veronica, ei nu-i place munca deloc.

Dar nici pe el nu putem să-l lăudam prea tare, căci nu tot timpul are chef de muncă. Uitați, de curând, avem un vecin aici în sat care s-a îndurat să-i dea lui Viorel de muncă.

I-a spus să vină la el, să-l mai ajute în curte, cu un solar, cu o construcție, ceva. Îi oferea 150 lei pe zi și două mese calde. Nu a vrut. Lenea e mare. Cred că li s-au urcat la cap impresiile de București, dar au uitat că aici, dacă nu muncești, mori de foame”, a declarat femeia pentru cancan.ro

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!