Eda Marcus va fi cea care va prezenta punctajul acordat de juriul României la Eurivision 2022. Țara noastră este reprezentată de WRS și va intra de pe poziția a doua în marea finală.

Emoțiile calificării în marea finală au trecut deja pentru WRS, trupa care ne va reprezenta la Eurovision 2022. Astăzi, pe data de 14 mai, concurenții vor urca din nou pe scenă la repetiția pentru juriu.

La ediția din anul acesta, punctajul acordat de juriul României va fi prezentat de către Eda Marcus. Vedeta este foarte emoționată și bucuroasă pentru că i s-a oferit această ocazie. Pentru Eda, acesta este un vis devenit realitate.

social media

Eda Marcus va prezenta punctajul acordat de juriul României la Eurovision 2022

Marea Finală a competiției muzicale, Eurovision 2022, va avea loc astăzi, 14 mai 2022. România s-a calificat în finală joi seara și este reprezentată de WRS. Emoțiile calificării pentru artiștii care au intrat în marea finală au trecut. Cântăreții au urcat astăzi din nou pe scenă la repetițiile pentru juriu.

Anul acesta, punctajul pe care juriul României îl va acorda va fi prezentat de către Eda Marcus. Prezentatoarea TV este foarte fericită și a mărturisit că acest lucru este un vis devenit realitate.

„Ca un fan adevărat Eurovision, este o dorinţă secretă a mea din copilărie care s-a împlinit peste timp. Voi reprezenta în acele minute România şi nu am cum să nu tremur de emoţie şi încântare pentru o asemenea responsabilitate. Aşa că este o mare bucurie să fiu parte din această etapă, atât de importantă. Este totodată şi o validare pe care mi-au oferit-o colegii mei, propunându-mă pentru acest rol. Abia aştept să rostesc binecunoscuta replică: Bucharest is calling!”, a spus Eda.

Ea a mai spus că și-a dorit de mic copil să primească acest rol pe scena fabuloasă de la Eurovision. Așadar, se pare că Edei i s-a oferit în sfârșit această oportunitate.

Este foarte fericită și împlinită, odată cu nominalizarea sa ca spokeman la Eurovision.

„Nominalizarea mea ca spokesman la Eurovision a venit ca o mare onoare și validare. De copil priveam admirativ cum se dădea legătura fiecărei ţări participante şi era aproape ca un concurs de pricepere, talent actoricesc şi frumuseţe, între prezentatoarele notelor. Era un moment încărcat de tensiune, dar şi de frumuseţe, un concurs în sine al diversităţii culturale şi etnice”, a mai spus vedeta de la  TVR.