Succesul nu a venit din prima clipă cu sume importante

Vremurile trupei „Simplu” au apus de ceva timp. Alex Velea și Smiley au trecut prin momente dificile. Chiar dacă cei doi cântăreți răsunau la toate radiourile din țară, ei nu mâncau altceva decât crenvurști cu muștar, după cum menționează chiar artistul de la „Golden Boy” într-o melodie. 

Notorietatea nu le-a adus sume importante de la început

Smiley și Alex Velea au muncit cot la cot, timp de câțiva ani, la casa de producție Hahaha Production. Cei doi obișnuiau să fie cei mai buni prieteni, însă astăzi nici măcar nu își mai vorbesc. Motivul rupturii pare să fie unul necunoscut. Mai mult decât atât, au lăsat în urmă amintirile care îi legau. În același timp, au trecut și peste prietenia pe care au clădit-o.

Pe de altă parte, nu cei doi nu ezită să vorbească despre trecut. Smiley a dezvăluit de curând, în cadrul unui podcast, că au trăit împreună momente imposibil de uitat. Nu au obținut din prima încercare succesul răsunător. Și, chiar dacă erau ascultați la radio, artiștii nu aveau bani nici măcar de a traversa strada.

„Înainte să facem „Oficial îmi merge bine” nu aveam bani să trecem strada. Noi aia trăiam. Versurile „crenvurști cu muștar” pe care le spune Alex, în piesa „Dincolo de cuvinte”, sunt adevărate. Aveam clipuri la televizor, piese la radio, dar nu aveam bani să trecem strada”, a declarat Smiley.

@petraioana87 #smiley #alexvelea #gina #podcas #petraioana #😍❤️ ♬ Originalton – kavkazguild


Chiar și așa, multe dintre piesele celebre ale anilor 2000 reamintesc de colaborările muzicale dintre Smiley și Alex Velea, care s-au încheiat însă brusc, după ce artiștii au rupt legătura.

În ciuda faptului că s-au bucurat împreună de succes în trecut, ba chiar au pus bazele celebrei Hahaha Production, astăzi condusă de echipa lui Smiley, Alex Velea și vechiul său prieten nu își mai vorbesc. Iar motivul pentru care aceștia nu mai comunică a fost dezvăluit de câțiva apropiați ai fostului grup de prieteni din care artiștii făceau parte.

Se pare că distanțarea s-a produs în momentul în care Alex Velea nu i-a mai răspuns prezentatorului de la „Românii au Talent” la telefon. Totodată, Velea a eliminat orice legătură și cu restul grupului de prieteni de la acea vreme.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii