Începând de miercuri, 25 martie, după ce Ordonanţa Militară numărul 3 a interzis românilor să părăsească domiciliul fără motive întemeiate stabilite de lege, Ministerul Afacerilor Interne a cerut sprijinul Armatei pentru a supraveghea românii.

Mulţi au înţeles rolul armatei, mulţi au luat în râs, mai ales după ce au văzut militarii pe străzile din România. Unul dintre cei care au făcut asta este chiar fostul ministru al muncii, care a ieşit public şi a început să râdă de acţiunile autorităţilor.

Reclamă

Mesajul publicat de Lia Olguta Vasilescu:

„Soldaţi înarmaţi patrulând pe strazi????!!!! E prea mult! Dacă virusul nu moare de glonţ, pentru cine aţi pregătit armele? Pentru cetăţeni? Nu cumva a început sa vă placă prea mult starea de urgenţă şi să va jucaţi de-a războiul? De-a războiul cu proprii cetăţeni? De asta era Ciuca atât de pătruns de solemnitatea momentului ieri când halucina că România e în război? Război cu cine? Cu poporul ei? Le-a luat Dumnezeu minţile!”, este mesajul fostului ministru al Muncii.

„P.S. Când am auzit ieri că iese Armata, chiar vedeam soldaţii ajutând bunicuţe la cumpărături şi mă bucuram. Astăzi, însă, când îi vad înarmati…” , a completat Olguţa Vasilescu la postarea sa de pe pagina sa personală de Facebook.