Monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, pare să fie uitat în această perioadă. Se pare că acum Dincă nu mai recunoaşte că le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu. De la un timp, Dincă şi-a schimbat strategia şi neagă toate probele şi acuzaţiile din rechizitoriu.

Dincă a fost forţat să declare că le-a ucis pe fete

Gheorghe Dincă a declarat că a fost forţat să declare că le-a ucis pe cele două fete, motiv pentru care cere retrimiterea dosarului la Parchet deoarece nu ar fi avut o apărare legală.

Vicii de procedură

”A invocat lipsa apărării efective, faptul că nu a avut o apărare legală, acele vicii de procedură. A spus că toate actele de urmărire penală sunt nule şi vrea retrimiterea dosarului la Parchet pe motiv că a fost forţat să recunoască anumite fapte care nu sunt adevărate.

El va explica în detaliu şi va face memorii în faţa judecătorilor”, a declarat avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei Melencu, conform romaniatv.

Dincă ar putea invoca vicii de procedură

”O cacealma orchestrată de organele statului”

”Acele plecări ale avocatului, lipsa avocatului, le va invoca Dincă acum cu subiect şi predicat şi va reuşi să scape de acuzaţii”, a explicat Tonel Pop.

Cumpănaşu sare în atacul anchetatorilor

Procesul lui Gheorghe Dincă urma să aibe loc la Slatina, însă acum se pare că procesul a fost anulat, în urma măsurilor de urgenţă stabilite împotriva pandemiei de coronavirus.

„DINCĂ s-a speriat de CORONAVIRUS‼‼‼ S-a amânat procesul de maine de la Slatina‼ Să-l protejăm pe Dincă, sa nu aflăm adevarul‼ Îmi este scârbă‼ P.S. VĂ IUBIM ÎNGERII NOȘTRI MINUNAȚI‼ NU V-AM UITAT ȘI VOM LUPTA PT VOI PÂNĂ LA MOARTE”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de facebook.