Margherita de la Clejani a avut parte de un mare ghinion în această dimineață. A luat parte la un accident rutier în București. Oamenii legii, în urma cercetărilor efectuate, au ajuns la o ipoteză de neimaginat.

Reclamă

Artista s-a comportat foarte ciudat în fața polițiștilor, astfel că oamenii legii au intrat la bănuieli în ceea ce o privește. În urma investigațiilor, s-a dovedit faptul că Margherita consumase heroină înainte de a se urca la volan. Acum, fiica Celejanilor riscă deschiderea unui dosar penal.

Incidentul din trafic nu a avut consecințe grave, din fericire. Doar mașina artistei a avut puțin de suferit din această situație, însă nu este vorba de nimic semnificativ. Mașina pe care o conducea Margherita era Range Rover Evoque. Din cauza neatenției, Margherita a lovit o mașină care staționa.

În ce stare este acum mașina artistei Margherita după ce a făcut accident!
În ce stare este acum mașina artistei Margherita după ce a făcut accident!

Acum câteva luni, margerita de la Clejani și-a făcut o schimbare radicală de look. Și-a schimbat culoarea părului, astfel că acum este blondă. Majoritatea fanilor au avut opinii negative cu privire la schimbarea la care a apelat vedeta. De asemenea, mulți dintre ei au crezut faptul că, de fapt, arista poartă perucă, ci nu că e părul ei natural. Vedeta a primit multe critici din partea internauților pe rețelele de socializare în urma publicării unor imagini.

„Am mai văzut perucă, dar asta e groaznică se vede din toate colțurile că e perucă”, „Cât de urâtă ești…”, „Nu-mi place, arată ca o cuvertură!” sau „Ce urâtă, e mai frumoasă mama ei decât ea”, sunt patru dintre criticile care i-au fost adresate Margheritei.