În ultimii ani, ghinioanele s-au ținut lanț de Fulgy și Margherita de la Clejani. Cei doi au fost protagoniștii mai multor scandaluri din showbiz. Cu toate acestea, Viorica și-a apărat copiii ca o mamă devotată și i-a susținut indiferent de probleme.

În urmă cu ceva timp, Margherita a fost implicată într-un accident rutier. Fiica celebrilor muzicanți a fost testată pozitiv la consumul de substanțe interzise. Însă, în ciuda acestui lucru, Viorica și-a apărat fiica cu toate armele și a fost în stare să lupte până în pânzele albe ca să-i păstreze curată imaginea fiicei sale. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Fulgy.

Viorica de la Clejani, o mamă exemplu

După cum spuneam, soția lui Ioniță de la Clejani s-a dovedit a fi o mamă extrem de devotată și luptătoare. Aceasta și-a apărat copiii chiar dacă a știut că problemele pe care le-au făcut, au fost destul de grave. Vă spuneam că Fulgy a făcut și el câteva „năzdrăvănii” în familia Clejanilor. A fost oprit de poliție și dus direct la IML, unde, din păcate, rezultatul testului antidrog a ieșit pozitiv.

În ce scandaluri de proporții au fost implicați Margherita din Clejani și Fulgy. Viorica le-a ținut tot timpul partea copiilor săi!
Social media

Și de această dată, Viorica a ieșit la înaintare pentru a-și apăra fiul de gurile răutăcioase. Îndrăgita artistă este extrem de apreciată în rândul mamelor și femeilor pentru faptul că își apără copiii cu orice preț. I-a ajutat, i-a susținut și i-a înțeles indiferent de probleme, iar asta dovedește faptul că Viorica de la Clejani este o mamă exemplu pentru multe cazuri din România.

În timp ce probabil alte mame își denigrează copiii la Tv sau se află în plin scandal, artista noastră își ocrotește puii cu toate forțele sale. Și Ioniță a tratat faptele copiilor săi într-o manieră calmă, cel puțin în spațiul public. Artistul și-a apărat copiii într-un mod frumos și civilizat, atât la Tv cât și în mediul online.