Roxana Ciuhulescu a divorțat cu scandal de tatăl fiicei sale.

În 2017, Roxana Ciuhulescu șoca pe toată lumea după ce anunța că a ales să divorțeze de tatăl fiicei sale, Mihai Ivănescu. La un an distanță, fosta prezentatoare tv s-a recăsătorit cu Silviu Bulugioiu și a mai făcut un copil. Puțini știu, însă, că Roxana Ciuhulescu a divorțat de primul soț din cauza unei alte prezențe feminine, cu care vedeta ar fi fost înșelată chiar de ziua ei. Recent, ea a povestit cum se înțelege acum cu fostul ei partener. 

Roxana Ciuhulescu nu a rămas în relații bune cu tatăl fiicei sale

Roxana Ciuhulescu trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire cu Silviu Bulugioiu, bărbatul cu care s-a recăsătorit în 2018, la un an după ce a divorțat de Mihai Ivănescu. Deși a avut un mariaj eșuat, vedeta este acum extrem de fericită, mai ales că duce o viață liniștită alături de cei doi copii ai ei.

Cu fostul soț, Roxana Ciuhulescu nu prea a rămas în relații apropiate. Fosta concurentă de la Survivor a explicat că vorbește cu Mihai Ivănescu strict pentru fetița lor, Ana Cleopatra, în vârstă de 14 ani.

„Suntem în relații ok, ținând cont că este tatăl primului meu copil. Ne respectăm, discutăm strict despre copil, dar nimic altceva, nu pot să zic că am rămas prieteni. Ana merge la el din când în când, este o relație civilizată să îi spun.

Mi-aș dori foarte tare încă un copil, dar trebuie să o spun cu multă sinceritate că mă sperie vremurile care vin, m-a speriat tare situația din Ucraina. Copiii sunt ușor de făcut, ba chiar aș spune plăcut, dar sunt greu de crescut și vremurile nu sunt deloc ușoare și nu vreau să-l sacrific pe niciunul dintre ei.

Pur și simplu vreau să le ofer o viață decentă, să am posibilități să îi trimit la studii, să îi întrețin, să nu le lipsească absolut nimic”, a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru Playtech.ro. 

foto: arhivă personală

Fostul soț s-a recăsătorit cu o femeie de origine asiatică

După ce a divorțat de Roxana Ciuhulescu, Mihai Ivănescu și-a refăcut viața cu o femeie de origine japoneză. Mai mult de atât, cei doi s-au căsătorit. Surse din apropierea cuplului au mărturisit că cei doi aveau o relație încă din 2016, pe vremea când afaceristul era însurat cu vedeta tv.

„Această femeie este o japoneză pe care Ivănescu a agăţat-o chiar de ziua Roxanei Ciuhulescu şi apoi a adus-o în România. Acum doi ani, mai precis în 2016, pe 23 noiembrie, când Roxana împlinea 38 de ani, Mihai a anunţat-o că pleacă în Japonia.

Ei i s-a părut ciudat şi deplasat gestul, apoi a aflat şi motivul. După ce au divorţat, gheişa s-a instalat în vila din Pipera, însă ciudat este că el o ţine ascunsă. La un moment dat, o vecină a văzut-o pe această femeie încălţată cu cizmele Roxanei”, povesteau apropiații Roxanei Ciuhulescu, pentru Impact.ro.

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.