Andreea Marin este una dintre vedete cu ștate vechi în ale televiziunii. Fosta „Zână a Surprizelor” nu mai este la fel de activă la TV, dar are alte proiecte. Andreea se implică în tot felul de campanii și proiecte sociale, iar atunci când prinde câteva momente de respiro, comunică cu fanii.

Andreea Marin este una dintre vedetele care au mereu ceva de spus. Cei care au urmărit-o până acum și-au dat seama că aceasta este foarte diplomată. Andreea a încercat să evite mereu conflictele. Chiar dacă de multe ori a fost provocată, vedeta a demonstrat că este mult mai inteligentă decât cei care au căutat scandal.

Andreea Marin, în relații distante cu mama ei vitregă

Andreea Marin a fost întrebată de multe ori cum se înțelege cu mama ei. Ajunsă la vârsta maturității depline, „Zâna Surprizelor” a evitat mereu cu diplomație răspunsul. Singurele declarații pe care le-a făcut au fost atunci când tatăl ei a trecut în neființă, în 2016.

„Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viață; în momentele grele și bune, necondiționat, până în ultima clipă. Duminică ar fi fost ziua de naștere a tatei, Dumnezeu să-l odihnească!”, scria acum cinci ani Andreea Marin pe Facebook.

În ce relație este Andreea Marin cu mama ei vitregă. Renata Marin are datorii uriașe la bănci
Capital.ro

Cu ce se ocupă Renata Marin?

În ceea ce o privește pe mama ei vitregă, se pare că situația nu este foarte roz. Renata Marin deține o funcție importantă în cadrul administrației publice, dar asta nu o scutește de probleme. Mama vitregă a Andreei Marin este șef serviciu al Direcției de Evidență a Populației din cadrul Primăriei Iași, iar din declarația ei de avere reies câteva datorii uriașe.

Renata figurează cu peste 140.000 de lei împrumutați de la bănci, dar și cu alte credite pentru care a cerut refinanțare. Femeia nu a apelat deloc la Andreea Marin și preferă să facă față situației dificile pe cont propriu. Cel mai probabil, asta i-a sugera și Andreea, având în vedere că Renata are un salariu de peste 8.000 de lei.