Nu mai este un secret pentru nimeni că doamnele și domnișoarele sunt fermecat de bijuterii care mai de care. Contrar așteptărilor, asistenta de la matinalul Antenei 1 nu investește în…bijuterii. Motivul? Nu poată foarte multe.

Ramona Olaru este adepta simplității, preferând ca pe degetele sale să se afle un singur inel, iar pe mână o brățară fină. Așadar, aceasta nu investește deloc în bijuterii prețioase.

Ramona Olaru: „Nu dau bani pe pietre scumpe”

Sursa foto: Social media

Sinceră, așa cum a fost mai mereu, Ramona Olaru mărturisește că este adepta gablonțurilor. Preferă să poarte zi de zi câte un accesoriu diferit.

„Nu, nu investesc în bijuterii foarte scumpe pentru că nici nu port foarte multe. După cum se și vede nu am prea multe lucruri pe mine. Îmi este foarte simplu să port doar un inel sau doar o brățară finuță și nu dau foarte mulți bani pe pietre scumpe.

Adică nu dau bani pe pietre scumpe. Cumpăr mai mult gablonțuri dacă vrei pentru că le schimb în fiecare zi. Și atunci să stau să schimb pietrele prețioase în fiecare zi nu este combinație și nici nu stau pe o grămadă de bani.” a mai declarat Ramona Olaru pentru EGO.ro.

Un alt motiv pentru care aceasta nu poartă pietre prețioase este legat de faptul că, în timp, acestea ajuns să-și piardă din valoare.

Atunci când vine vorba de bani, Ramona preferă să cheltuiască pe moment, decât să-i strângă. Este de părere că ziua de mâine nu este garantată. Prin urmare, își satisface toate poftele și cheltuie ori de câte ori își dorește.

„Am aflat și eu târziu că anumite bijuterii sau anumite piese vestimentare sau încălțăminte vor fi mai târziu scumpe dar mie îmi place să trăiesc clipa. Eu nu sunt genul de persoană care zice că strânge bani să aibă mai târziu. Cu ce mă ajută mai târziu? Vreau să mă bucur acum, astăzi.

Avem câțiva ani de trăit în viața asta, sper că mai avem și altă viață, și atunci trebuie să ne bucurăm de ea atunci când e, nu peste 10 ani sau că vreau eu să strâng nu știu ce. Chiar nu!” a mai completat Ramona Olaru pentru sursa citată anterior