Iată în ce sport vrea fiul lui Ștefan Bănică Jr. să investească.

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., Radu Ștefan, a descoperit gustul afacerilor. Acesta și-a deschis o cafenea, iar acum dorește cu ardoare să investească banii în altceva. 

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit domeniul în care vrea să aloce o sumă mare de bani. Acesta a mărturisit că pasiunea sa costisitoare a moștenit-o de la mama sa, Camelia Constantinescu.

social media

„Vreau să investesc în sportul meu preferat”

Radu Ștefan are un sport preferat pe care l-a descoperit de la o vârstă foarte fragedă, mai exact 4 ani. Așadar, fiul lui Ștefan Bănică Jr. iubește echitația, iar acum Radu Ștefan este pregătit să investească bani pentru pasiunea sa.

„Vreau să investesc bani în mine. Vreau să investesc în sportul meu preferat. Îmi place foarte mult echitația, am făcut-o de mic și nu prea am avut timp, din păcate, să mă ocup, dar vreau măcar vara asta să merg de câteva ori.

Am moștenit această pasiune de la mama. Tata e de acord, dar mama e mai aventuroasă, mai spontană. De la ea moștenesc genul ăsta de activități. De la 4 ani m-am apucat de echitație”, a declarat Radu Ștefan în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Radu Ștefan a mai mărturisit faptul că a mai avut momente în care a căzut de pe cal, însă din fericire nu a suferit accidentări serioase. Din acel moment, Radu Ștefan a căpătat o oarecare teamă, deoarece ar putea cădea și s-ar putea accidenta destul de grav. Însă, în cele din urmă, băiatul a revenit la pasiunea sa.

El este de părere că trebuie să riști atunci când îți dorești ceva. Se pare că fiul lui Ștefan Bănică Jr. merge pe principul „nu riști, nu câștigi”. Mai mult, Radu este foarte bucuros că a descoperit echitația încă de pe vremea în care avea doar 4 ani.

„Mi-a fost foarte frică. Am căzut de pe cal, dar nu m-am accidentat. Am avut o mare frică, nu am putut să mă urc pe cal o perioadă, dar după mi-am revenit.

Am avut o teamă de cal din totdeauna și acum pot să zic că mai am puțin, dar dacă nu riști nu câștigi. Este un sport foarte frumos și mă bucur că am avut tangențe cu el de mic’’, a mai spus Radu Ștefan, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.