Lidia Buble l-a dat uitării pe Răzvan Simion! Artista trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Harlys Becerra. Actorul este cunoscut la nivel internațional datorită rolurilor jucate în producții de succes,  precum serialul „Vis a vis”.

Harlys Becerra a intrat în atenția presei din România după ce a început o relație cu Lidia Buble. Însă, bărbatul este cunoscut la nivel internațional datorită rolurilor jucate în producții de succes, precum serialul „Vis a vis”. Artista a confirmat relația cu celebrul actor în urmă cu o lună.

În ce filme a jucat iubitul Lidiei Buble?

Instagram

Harlys Becerra este cunoscut pentru rolurile sale din „Vis a vis”, „Bounty Hunters”, „Rețeaua Cubaneză” și „A opta victimă”. Personajele pe care le-a interpretat în aceste mari producții i-au adus fani din toată lumea. Actorul a vorbit anul trecut într-un interviu acordat publicației Los Lunes Seriefilos despre începuturile sale în actorie și despre și rolul care i-a adus celebritate.

Interpretarea personajului Valbuena în serialul „Vis a Vis”, difuzat și pe Netflix, este rolul care i-a schimbat toată viața celebrului actor.

„‘Vis a vis’ a marcat un înainte și după, nu numai în cariera mea profesională, ci și în viața mea, lăsând o urmă ce va marca pentru totdeauna momente de neuitat. A pus în drumul meu persoane foarte frumoase, incredibile, cu talente excepționale. Experiența pe care am dobândit-o filmând zi de zi, oportunitatea de a dezvolta un personaj atât de frumos, plin de nuanțe cum este Valbuena, a fost cel mai bun cadou pe care l-am primit”, a declarat Haryls Becerra.

Harlys Becerra, despre succesul pe care îl are

Harlys Becerra a  jucat în multe producții, dar rolul din serialul „Vis a vis” a fost cea care l-a propulsat la un alt nivel în cariera sa. Interpretarea personajului din acest serial i-a adus și un număr foarte mare de fani din toată lumea. După această producție, actorul a mai putut fi văzut în filme precum „Farina”, „Servir y Proteger” și  „Todo por el juego”.

„Primesc mesaje în fiecare zi în arabă, chineză, turcă, portugheză … și este fascinant! ”Marea amarilla” a ajutat într-un mod impresionant serialul încă de la început. Mă simt foarte recunoscător și iubit de această mișcare minunată”, a mai spus celebrul actor.