Află ce carieră ar fi urmat Iulia Albu dacă n-ar fi făcut parte din lumea modei.

Într-un interviu pe care l-a acordat, Iulia Albu a vorbit despre viața sa profesională, dar și despre domeniul în care i-ar fi plăcut să lucreze în cazul în care n-ar fi existat moda în viața ei.

În cazul în care nu ar fi urmat o carieră în lumea modei, Iuliei i s-ar fi potrivit mănușă să fie medic chirurg. Nu o spunem noi, ci chiar Iulia Albu.

„Aș fi fost un chirug foarte bun…”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

„Am ales deja avocatura prima oară. Oricum rămâne mereu deschisă varianta cu Bruce Lee și cu chirurgia. Întotdeauna mi-am dorit să fiu doctor. Am și niște calități deosebite. Nu mă sperii de sânge. Aș fi fost un chirurg foarte bun cred.” a declarat Iulia Albu pentru catine.ro

Cu toate acestea, viața a purtat-o către un alt domeniu în care se descurcă de minune, moda. Fashion editorul spune că moda s-a îndrăgostit de ea și nu invers. În același timp, Iulia este de părere că acest lucru s-a produs într-un moment oportun al vieții sale. Își dorea să renunțe la avocatură și își dorea să se ocupe de cu totul altceva.

„A fost o situație comună. S-a îndrăgostit ea de mine și eu de ea. Cumva ne-am întâlnit într-un moment perfect, într-un moment în care eu decisesem deja să renunț la cariera de avocat și voiam să fac altceva. Mi-am dat seama trecând prin viață și prin anumite evenimente că ar fi cazul ca numele meu să apară pe anumite lucruri.” a spus Iulia pentru sursa citată

Iulia mărturisește că oamenii obișnuiesc să îi ceară sfaturi cu privire la vestimentația lor. În ciuda aparențelor, Iulia este blândă în momentul în care acordă sfaturi.

„Tot timpul. Și pe stradă se întâmplă asta. Încerc să fiu întotdeauna blândă. Consider că o persoană care cere sfatul a făcut deja mișcarea în direcția potrivită pentru că dorește să știe dacă face lucrurile corect.” a dezvăluit Iulia Albu

În același timp, sunt și persoane pe care Iulia Albu evită să le consilieze, întrucât este de părere că, anumite persoane, indiferent de sfaturile pe care le-ar primi nu vor ține cont de ele.

„Sunt persoane pe care prefer să nu le consiliez. Sunt persoane care chiar dacă ar primi sfaturile potrivite nu le-ar pune în practică. Și atunci încerc să nu-mi pierd timpul.” a mai spus Iulia Albu

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.