Delia face ce face și mai bifează o vacanță într-o destinație uimitoare. De data asta, artista a „vânat” mai mult experiența, iar faptul că asta a venit la pachet cu peisaje uimitoare, a fost un bonus pentru ea. Dar, nicio vacanță nu este lipsită de probleme, așa că jurata de la „iUmor” a descoperit și minusurile acestei deplasări.

Delia este una dintre artistele de la noi care poate spune că are mai multe vacanțe decât concerte într-un an. Jurata de la „iUmor” este fascinată de călătorii și vrea să descopere cât mai multe locuri din lume. Până acum, acolo unde a pus degetul pe hartă, vedeta a și ajuns.

Delia are mare noroc și cu soțul ei care îi împărtășește aceeași pasiune pentru excursii la capătul lumii. Răzvan o însoțește peste tot și aproape că nu este colț de lume pe care să nu îl fi văzut împreună. De data asta, ambii sunt în Nepal și au parte de una dintre cele mai frumoase experiențe din viața lor.

În ce condiții este cazată Delia în Nepal. Nu multă lume ar putea rezistă într-o astfel de locație Instagram

Delia are parte de aventura vieții ei în Nepal

Delia și-a dorit demult să ajungă aici și se pare că visul ei a devenit realitate. De câteva zile, artista este în Nepal, acolo unde se bucură de tradiții și experiențe unice, poate unele dintre cele mai frumoase din viața ei. Însă, această vacanță are și unele minusuri la care Delia se aștepta și pe care le-a povestit și fanilor.

Temperaturile scăzute le dau ceva bătăi de cap celor doi, însă, se pare că au plecat pregătiți din România. Artista și soțul ei și-au luat saci de dormit care să-i apere de temperaturile cu minus. Delia nu este deloc deranjată de faptul că e frig, ba chiar este de părere că acesta este unul dintre farmecele zonei.

Chiar dacă este departe de casă, aceasta nu uită să le arate și fanilor cum se distrează și, aproape că nu trece zi în care să nu posteze imagini sau filmulețe din Nepal.

@delia🤣

♬ Am tras draperiile – Live – Leo de la Rosiori