Steliano Filip este unul dintre cei mai buni fotbaliști de la Dinamo și are 27 de ani. Fundașul a fost căsătorit cu Bianca Marina, o frumoasă apariție, cu care a trăit o poveste de dragoste care pare că nu se va sfârși, indiferent de greutățile pe care le întâmpină. Marina a devenit iubita oficială a fundașului de la Dinamo, în anul 2014. În anul 2017 cei doi s-au căsătorit, însă mariajul a durat doar trei ani.

Steliano Filip și Bianca Marina au divorțat după trei ani de căsnicie. Se pare că certurile dese și anturajele soției au condus la divorțul din 2020. Deși nimeni nu se gândea la asta, se pare că cei doi s-au împăcat la un an după divorț, potrivit cancan.ro.

Fericirea copilului este cea mai importantă

Potrivit sursei citate, fotbalistul a hotărât că este cel mai bine pentru fetița lor, Anais, ca aceasta să crească lângă ambii părinți. Încurcate mai sunt căile Domnului, după ce faimosul fotbalist a devenit adeptul unei vieți liniște, bazate pe credință. Filip s-a botezat în religia penticostală și a hotărât să își schimbe viața.

Cea mai importantă în acest moment este Anais, fetița celor doi. Fotbalistul a făcut primul pas spre împăcare. Filip i-a spus Biancăi că își dorește ca fetița lor să crească lângă ambii părinți. Vor încerca să vadă dacă mai pot reaprinde flacăra iubirii pe viitor și, de ce nu, lucrurile să redevină ca înainte. Bianca a fost de acord cu propunerea fotbalistului, iar acum sunt împreună și se pregătesc pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Împăcarea părinților a fost cel mai mare cadou pentru micuța Anais.

Împăcarea anului! Steliano Filip și Bianca Marina, din nou împreună. Cum i-a iertat fotbalistul „aventurile” soției sale
Viva!

Steliano Filip i-a cumpărat fetiței apartament în Pipera

Fundașul de la Dinamo ia în serios viața și responsabilitatea de părinte pe care o are acum și s-a gândit la viitorul și siguranța fiicei sale. Astfel, fotbalistul a achiziționat un apartament în Pipera, pentru micuța Anais.

În urma divorțului, fosta soție a avut câteva încercări în dragoste. A încercat să își refacă viața amoroasă, având mai multe relații care nu au funcționat. Ultima a durat câteva luni, când Bianca a format un cuplu cu un „băiat de oraș”, de care s-a despărțit recent. A acceptat însă cu mult entuziasm propunerea fotbalistului de a-și mai da amândoi încă o șansă. Acesta i-a promis că nu îi va reproșa nimic despre încercările de după divorț, conform sursei amintite mai sus.