Împăcarea anului în showbiz? Si-au dat Răzvan Simion si Lidia Buble o noua sansa? Faptele matinalului i-au pus pe jar pe fani, iar acestia sunt aproape siguri ca perechea lor favorita este din nou de actualitate. Asta dupa ce, in urma cu 2 luni, barbatul anunta ca relatia cu Lidia a luat sfarsit. Acesta ii ura toate cele bune femeii pe care o iubea si dadea de inteles ca sentimentele acesteia s-au stins.

Și ce a urmat dupa parea sa sustina declaratia barbatului. Chiar daca Razvan a sters intre timp mesajul postat pe instagram, atitudinea Lidiei i-a dezamagit pe fanii cuplului. Aceasta a publicat numeroase imagini si videoclipuri in care arata cat de bine se simte in postura de femeie singura. Aceasta nici macar nu l-a mai mentionat pe Razvan, de parca acesta nu ar fi existat niciodata in viata ei. Acum insa, putem vorbi despre împăcarea anului.

Răzvan Simion si-a uimit fanii atunci cand a publicat imagini noi cu Lidia. Toti s-au dus cu gandul spre o impacare a cuplului preferat. Blondina a lansat astazi o melodie noua, iar artistul a distribuit cateva imagini din videoclipul acestei piese. Cei doi au pastrat o relatie de prietenie dupa despartire, mai ales ca matinalul este cel care se ocupa in continuare de cariera cantaretei. Cu toate astea, nimeni nu se astepta ca fața Lidiei sa mai apara vreodata pe retelele de socializare administrate de Razvan. Din acest motiv, toti s-au dus cu gandul la împăcarea anului.

Împăcarea anului? Răzvan Simion și-a surprins fanii cu pozele cu Lidia:

Răzvan Simion, furios pe jurnalisti!

Cu ceva zile in urma, Răzvan Simion a anunțat în direct că nu mai dorește să lase mesaje interpretabile pe rețelele de socializare. Acesta a fost nemultumit de modul în care jurnaliștii din online au gestionat unul dintre mesajele sale. Răzvan Simion postase, mai în glumă, mai în serios, un mesaj care i-a dat de cap pe urmăritorii lui.

„Diavolul mi-a șoptit la ureche: ”Nu ești destul de puternic să faci față furtunii care am pus-o în viața ta. I-am șoptit înapoi: ”Pe care”, a postat prezentatorul TV.