Vestea că Mihai Mitoseru și fostalui soție au divorțat a căzut că un trăznet asupra prietenilor celor doi dar mai ales a familiilor. Șocul celor din jur a fost cu atât mai mare cu cât cei doi formau un cuplu de peste 13 ani. Cea mai afectată de situație este mama lui Mihai, Camelia Mitoseru care speră într-o împăcare a celor doi.

”I-am spus lui Mihai să nu forțeze lucrurile și să le lase să pornească de la ea. Sper să se împace. Și dacă nu o să se împace, sper să le dea Dumnezeu la fiecare câte un partener bun, cum au fost unul pentru celălalt. Au fost doi copii foarte buni, dar asta e viața. Nu știi de ce se rupe.”a declarat actrița Camelia Mitoseru

Soacra lui Noemi susține că deși fiecare este acum pe drumul lui, la casă lui, totuși aceștia păstrează o relație de prietenie și vorbesc din când în când.

 

”Fiecare la casa lui, am vorbit cu Noemi. Ei vorbesc între ei, dar de împăcat, nu s-au împăcat. Mihai tine la ea, și ea la el, dar asta este. (…) Ea a stat la mama ei, iar acum s-a mutat in casa pe care i-a lăsat-o tatăl ei. Acum stă singură. (…) Deocamdată nu s-au împăcat. ” a mai adaugat mama lui Mihai Mitoseru.

Cei doi foști soți au avut o nuntă cu fast în 2016 când și-au sărbătorit noul drum în viață alături de prieteni.Printre invitați, Mihai Mitoseru a avut la nuntă lui  multe nume cunoscute din lumea showbiz-ului.