După ce si-au anuntat fanii ca s-au despartit, doua vedete din Romania au revenit la sentimente mai bune si se pregatesc de nunta!

Mereu veseli si plini de umor, Ramona şi Cuza de la „Noaptea târziu” formează un cuplu iubit şi urmarit de multi internauti. Spre dezamagirea fanilor, in urma cu cateva saptamani, Ramona a şters toate pozele în care aparea cu artistul pe reţelele de socializare, iar când a fost întrebată de un urmăritor de ce cântăreţul nu mai apare în postările ei, asistenta tv a răspuns, tranşant.

„Eu şi Cuza nu mai formăm un cuplu”.

Ei bine, din fericire despărţirea a durat foarte putin, după câteva zile îndrăgostiţii împăcându-se. Mai mult decât atât, iubirea este atât de mare încât cei doi vorbesc din ce în ce mai des despre o posibilă căsătorie. Mai în glumă, mai în serios, artistul i-a cerut mâna frumoasei lui iubite chiar la începutul relaţiei, iar acum conversaţiile despre mariaj sunt la ordinea zilei între cei doi.

Colega lui Răzvan Simion şi a lui Dani Oţil, nu ar fi la prima casatorie, aceasta fiind căsătorită timp de trei ani cu un tânăr om de afaceri. Cei doi s-au despărţit cu aproape un an înainte ca Ramona să-l cunoască pe Cuza, dar, la fel ca în cazul de mai sus, nimeni nu se aştepta la asta.

„De 5 ani suntem împreună. Sunt căsătorită de trei ani aproape cu el. Suntem la poluri opuse. Eu sunt aşa…«heeeei, hai să ne distrăm», iar el e aşa „nu vreau, stai departe de mine”. Probabil acesta este lucrul care ne apropie cel mai mult. Şi pentru că el nu vrea să apară, de aceea e oarecum ascunsă”, povestea Ramona în trecut.

Distribuie

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro