Divorțul celor 2, dupa 13 ani de relație, a șocat pe toată lumea, mai ales că păreau să trăiască o poveste de iubire ruptă din basme.  Mihai și Noemi au decis să rămână prieteni, astfel că atunci când au semnat actele la notar și-au promis că vor fi unul lângă celălalt, indiferent de orice.

Se pare ca acest lucru a funcționat, iar cei doi sunt mai aproape ca niciodata de o impacare.

Camelia Mitoșeru a dat din casă și a dezvăluit că cei doi încă țin legătura și nu doar atât! Deși decisese ca după despărțire să stea în casa mamei ei, acum Noemi a luat hotărârea la care nimeni nu se aștepta.

Mihai Mitoșeru și Noemi s-au despărțit în urmă cu jumătate de an, desi inca se iubeau, pentru ca nu isi mai doreau aceleasi lucruri. Potrivit lui Mihai, sotia lui era axata pe cariera, el dorindu-si insa un copil. Noemi și-a făcut bagajele și s-a mutat la mama ei, însă a mai ținut legătura atât cu Mihai, cât și cu doamna Mitoșeru.

„Fiecare la casa lui, am vorbit cu Noemi. Ei vorbesc între ei, dar de împăcat, nu s-au împăcat. Mihai tine la ea, și ea la el, dar asta este. (…) Ea a stat la mama ei, iar acum s-a mutat in casa pe care i-a lăsat-o tatăl ei. Acum stă singură. (…) Deocamdată nu s-au împăcat. După 13 ani de stat împreună, e un fel de data mea.” a spus Camelia Mitoșeru.

Mai mult decât atât, doamna Mitoșeru este ferm convinsă că fiul ei și Noemi se vor împăca, dat fiind că niciunul nu și-a găsit, încă pe altcineva.

„Nici ea nu are pe nimeni, nici el. Asta este foarte bine, că dacă nu a intervenit nimeni în viața lor, probabil se vor împăca. I-am spus lui Mihai să nu forțeze lucrurile și să le lase să pornească de la ea. Sper să se împace. Și dacă nu o să se împace, sper să le dea Dumnezeu la fiecare câte un partener bun, cum au fost unul pentru celălalt. Au fost doi copii foarte buni, dar asta e viața. Nu știi de ce se rupe.” a completat mama lui Mihai Mitoșeru.