Un tânăr a devenit viral, după ce a ales să ajute mai mulți oameni.

Într-o lume în care pare că a dispărut orice urmă de bunătate, tânărul din imaginile de mai jos dovedește contrariul. Un gest mic, dar la momentul potrivit, poate arăta că umanitatea nu a dispărut încă. Pe TikTok, un tânăr a devenit viral, după ce a decis să îi surprindă pe clienții unui supermarket. 

Un bărbat plătește alimentele celorlalți clienți

Dacă de obicei oamenii se gândesc să își arate bunătatea doar de sărbători, un tânăr își dorește să ajute în fiecare zi. De aceea, atunci când observă un client care se pregătește să își achite cumpărăturile, decide să le plătească el în loc.

Poate sună ciudat, având în vedere că în prezent oamenii au cam uitat să fie darnici. Imaginile vorbesc de la sine. Tânărul a decis ca timp de 30 de zile să facă astfel de gesturi într-un supermarket. Cu cardul în mână, bărbatul își dorește să își arate bunătatea pentru clienți.

@ely_didiPlatesc alimentele WAMenilor. Ziua 6/30 🧡♬ original sound – Elysium si Didi

Atunci când tânărul le spune oamenilor că plătește el cumpărăturile, acestora nu le vine să creadă. Ba chiar unii dintre ei se declară surprinși și nu ezită să îi mulțumească pentru gestul său care arătă bunătate.

Inițiativa tânărului nu a rămas fără ecou, mai ales pe social media. Videoclipurile sale au fost distribuite, iar oamenii au numai cuvinte de laudă pentru dorința sa de a ajuta oamenii, mai ales că este un gest pe care îi poate face oricine.

Tânărul le-a povestit internauților că își dorește să inspire și alți oameni și chiar îi îndeamnă să facă astfel de gesturi. Dacă nu pot să achite toate cumpărăturile, măcar să ajute un om sărman cu câțiva lei. Cert este faptul că în România cel puțin, astfel de gesturi sunt rare, iar bucuria de pe chipurile oamenilor se poate observa cu ochiul liber.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.