Manelistul a făcut un show de zile mari, la un eveniment privat.

Tzancă Uraganu nu nu mai are nevoie de prezentări. Fără doar și poate, este unul dintre cei mai apreciați maneliști, iar evenimentele la care este chemat sunt de-a dreptul fastuoase. De data aceasta, artistul nu și-a mai surprins fanii cu evenimentele cu ștaif. Ceea ce a surprins a fost felul în care a reacționat, atunci când un rocker a venit să îi dea dedicații. Răspunsul său a devenit viral în scurt timp. 

Cum a reacționat Tzancă Uraganu, când a primit bani pentru dedicații de la un fan al muzicii rock

În urmă cu câteva zile, manelistul a fost invitat la un eveniment, pentru a întreține atmosfera. Cunoscut pentru show-ul pe care îl face de fiecare dată, un rocker și-a făcut curaj și s-a apropiat de artist. Așa cum se știe deja, se spune că oamenii care îndrăgesc acest gen muzical nu sunt fani ai manelelor. Ei bine, imaginile contrazic această presupunere.

Bărbatul a scos mai multe bancnote și i le-a dat manelistului, spre surprinderea tuturor. Chiar în urmă cu ceva timp, Tzancă Uraganu mărturisea că se bucură de faptul că oamenii din diverse colțuri ale țării sau chiar ale lumii ascultă muzica lui. Rockerul s-a bucurat de dedicațiile manelistului, dar nici acesta nu s-a lăsat mai prejos, așa că s-au distrat împreună.

@alisastefania1 “Nu ne plac manelele “ 😂❤️ @Tzancă Uraganu #tzancauraganu #rocktime🤟🤟🤟😎😎 ♬ sunet original – Alisa Stefania

„Iar acum facem ceva… Omul ăsta a venit aici să asculte manele, nu să asculte rock, așa că, dă-i drumul, tot așa, la introducerea asta. Ia uite, dă și bani! Fără număr, fără număr”, a spus Tzancă Uraganu.

Întregul moment a devenit viral pe TikTok, internauții fiind de părere că reacția manelistului a fost de milioane, având în vedere genurile diferite de muzică. Concluzia la care au ajuns cei mai mulți oameni are legătură cu faptul că rockerii ascultă și ei manele, deși nu toți recunosc acest lucru.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.