Jason Momoa s-a dezbrăcat și a ridicat audiența lui Jimmy Kimmel.

Anul acesta, Jason Momoa a fost în centrul atenției mai mult ca niciodată. Actorul a trecut prin câteva episoade extrem de interesante, iar cel mai recent i-a mai adus în portofoliu câteva mii de fane. Motivul?! Momoa și-a arătat posteriorul în fața lui Jimmy Kimmel.

Jason Momoa se numără printre actorii cu cel mai mare lipici la public. Acesta a descoperit rețeta succesului și nu este deloc una secretă. Talentul și fizicul de invidiat au făcut ca Momoa să ajungă instant la inimile iubitorilor de seriale și nu numai.

„Aquaman”, așa cum i se mai spune în industria cinematografică este pe val și anul acesta. În urmă cu câteva luni, actorul anunța că și-a făcut iubită, dar asta nu înseamnă că nu rămâne pe placul doamnelor și domnișoarelor din întreaga lume.

Cei care l-au urmărit în „Game of Thrones” s-au bucurat de el în toată splendoarea. Jason Momoa a avut câteva scene interzise minorilor, dar asta nu a contat pentru el. Partea financiară, dar și capitalul de imagine care a crescut considerabil au fost doar o parte din avantajele care au venit la pachet cu dezinvoltura.

Imaginile care le vor înnebuni pe fanele lui Jason Momoa. Actorul a renunțat la haine, în direct
JIMMY KIMMEL LIVE!/ Entertainment Weekly

Jason Momoa a șocat audiența

Acum, Jason Momoa a renunțat la orice inhibiție și și-a etalat corpul perfect, lucrat la sală. Invitat în emisiunea lui Jimmy Kimmel, actorul nu a stat prea mult pe gânduri. „Aquaman” le-a arătat tuturor ce se ascunde sub hainele de mii de euro.

Jason și-a etalat posteriorul, una dintre părțile corpului pe care doamnele și domnișoarele le admiră cel mai mult la actorul din „Aquaman”. Acesta a venit pregătit și, în loc de lenjeria clasică, a purtat un accesoriu asemănător cu recuzita din „Game of Thrones”.

Videoclipul cu Jason Momoa s-a viralizat cu viteza luminii și a devenit unul dintre cele mai apreciate din istoria emisiunii.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.