S-au dat artificii în cinstea manelistului

Roxana și Florin Salam au mers în fața altarului în urmă cu doar câteva luni. Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele la un club de lux pe litoralul românesc. După știrea eronată care a devenit viralizată în spațiul media, mai multe locații din Mamaia au luat hotărârea de a pregăti un moment special pentru artistul care, din fericire, nu a plecat dintre noi, după cum s-a speculat. Imaginile sunt de-a dreptul neașteptate. Iată cât de iubit este cântărețul de către fanii săi. 

Clubul în care s-au căsătorit cei doi a răsunat cu o seară în urmă

Știrea falsă în care se anunța decesul lui Florin Salam a șocat pe toată lumea. Pe de altă parte, fanii, dar și apropiații artistului au fost cei care au reacționat imediat pe rețelele de socializare. Chiar dacă s-a infectat cu COVID-19 și a avut nevoie de îngrijiri medicale, starea de sănătate a manelistului este una bună.

Aseară, în clubul exclusivist în care Roxana Dobre și Florin Salam s-au căsătorit, a apărut o fotografie cu manelistul. Totodată, a fost atașat și un mesaj inscripționat cu: „Regele trăiește!”. Soția cântărețului a fost cea care a postat pe contul ei personal de Instagram filmulețul cu mesajul „Te iubesc!”.

Mesajele de susținere au curs neîncetat

Toți cei care îl îndrăgesc pe manelist, i-au transmis mai multe urări de încurajare și susținere. În locurile exclusiviste de pe litoralul românesc au avut loc mai multe momente speciale pentru artist, iar cei care au petrecut până dimineața s-au bucurat de melodiile manelistului care au răsunat în boxe.

Vedetele din showbiz-ul românesc au rămas șocate atunci când au văzut știrea falsă în care se anunța moartea artistului și le-au transmis numeroase mesaje de încurajare pe rețelele de socializare, atât manelistului, cât și familiei sale. Printre cei care au răbufnit în mediul online din cauza fake news-ului a fost și Tzanca Uraganu.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii