Mersul pe tocuri poate părea destul de dificil. Însă, cu puțin exercițiu, va fi o activitate atât de ușoară, încât te vei întreba de ce nu ai încercat mai devreme. Totuși, dacă nu ești atentă, se pot întâmpla mai multe accidente.

Dacă nu ai mers până acum pe tocuri, primul lucru pe care trebuie să îl înveți este să pășești corect. Poate mulți dintre bărbați s-au uitat pe stradă, la femei care mergeau pe tocuri. Totuși, întrebarea care stă pe buzele acestora este una destul de des folosită. Oare cum reușesc femeile să meargă pe tocuri, fără să se dezechilibreze?

social media

Mersul pe tocuri, o adevărată provocare pentru unele femei

Poate părea o adevărată provocare pentru femei. La prima vedere, pantofii cu toc par destul de incomozi. Însă, pantofii cu toc sunt perfecți pentru ținutele elegante și pentru evenimentele la care vrei să arăți cu adevărat bine.

Pantofii cu toc schimbă total modul în care se sprijină greutatea corporală. 90% din greutate se va sprijinii în vârful piciorului, ceea ce va face totul mult mai dificil. Astfel, putem categoriza mersul pe tocuri ca fiind un exercițiu de echilibru, astfel învățând să-ți balansezi greutatea corporală.

Un alt aspect care te ajută mult să mergi pe tocuri este relaxarea. Cea mai mare greșeală pe care o femeie o poate face în timpul mersului este să stea încordată. Totuși, înafară de tehnica de mers, este important să ai și o pereche de pantofi potriviți.

Mai mult, avem și un videoclip care ne demonstrează că mersul pe tocuri nu este pentru toate femeile. O doamnă a fost surprinsă lângă prietenul ei. Nu știm dacă era sau nu la prima întâlnire, dar un lucru este cert. Doamna nu le prea are cu mersul pe tocuri. Se pare că un pas făcut greșit i-a fost fatal și a rămas fără pantof.

@___lifestyle__________

♬ оригинальный звук – Love is