Vulpița și Viorel nu mai au nevoie de nicio prezentare. Povestea lor de dragoste cu multe năbădăi este cunoscută și a ținut cu sufletul la gură publicul emisiunii ,,Acces Direct”. În luna decembrie, Vulpița s-a fotografiat la ecograf și a lăsat să se înțeleagă că ar fi însărcinată pentru a doua oară

Imagini virale cu Vulpița și Viorel

În urmă cu doar o lună. Vulpița revenea în atenția publicului. De asta nu era vorba despre o relație cu alt bărbat, ci despre faptul că Vulpița ar aștepta un al doilea copil. Până acum, zvonurile nu au fost confirmate, ci au ales să se filmeze înainte de a ajunge la primul ecograf.

Vulpița: Viorele, vrei să afli ce e?

Viorel Stegaru: Ce e?

Vulpița: Ia…așa după tine.

Viorel Stegaru: Fată?

Vulpița: Nu.

Viorel Stegaru: Dar ce-i?

Vulpița: Băiat. Ai pierdut.

Vulpița și Viorel duc greul vieții de la țară

De când nu mai sunt protagoniștii telenovelei difuzate la Antena 1, cei doi duc o viață modestă în Blăgești. Veronica se ocupă de cei doi copii, ajutată de soacră, în timp ce Viorel lucrează sezonier. Am putea spune că viața din Capitală nu seamănă deloc cu viața din Blăgești. Vulpița se ceartă mai mereu cu soacra, care deseori îi reproșează că nu are grijă de cei doi copii, iar Viorel Stegaru, asistă, neputincios, la conflictul dintre soacră și noră.

„O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții. Era odată la fântână și au întrebat-o: măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune, iar ea a zis că nu a mai vrut să stea. Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea. Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii”, au mărturisit vecinii celebrului cuplu pentru o ediție „Acces Direct”.