Nu mai este niciun secret faptul că brandul dezvoltat de regretatul Steve Jobs a creat isterie în rândul iubitorilor de tehnologie și device-uri.

Apple, căci despre el este vorba, a lansat săptămânile trecute noul model de iPhone care, începând de azi, a fost disponibil spre a fi achiziționat.

Apple și-a făcut propria tradiție din a lansa în fiecare an un nou model de iPhone, de smartwach, de laptop, de iPad, cu alte cuvinte, toată gama lor primește o îmbunătățire. Deși mulți cred că nu este neapărat necesară o astfel de lansare de la an la an, ei bine, imaginile din magazine spun exact contrariul.

Anul acesta, noul model de iPhone a fost descris de către Tim Cook ca fiind „cel mai bun telefon de până acum”. Chiar dacă sună clișeic, replica lui i-a convins pe milioane de utilizatori de iPhone să treacă la noul model, 15, fie că vorbim de varianta simplă, Pro sau Pro Max.

Imagini uluitoare surprinse într-un mall. Mii de oameni s-au călcat în picioare pentru noul model de iPhone
Khaleej Times

Cum profită Apple de consumerism

Modelul iPhone 15, confecționat din titan i-a convins pe mulți să scoată din buzunar, într-o secundă, aproape 2.000 de euro. Încă de la primele ore, în magazinele partenere Apple s-au format cozi uriașe de oameni dornici să pună mâna pe cea mai recentă lansare.

De departe, cel mai mare haos și cea mai mare îmbulzeală a fost în Dubai Mall. Încă de la primele ore, sute de persoane s-au pus să aștepte deschiderea magazinului, ba chiar își făceau griji că nu mai prind niciun model disponibil. Deși ușile magazinului nu se deschiseseră, paznicii le-au recomandat celor adunați în mall să comande online pentru a evita îmbulzeala.

Sfaturile agenților de pază au fost în zadar, căci unii dintre cei care au așteptat la coadă au apucat să pre-comande online și voiau să mai pună mâna și pe un exemplar din magazinele fizice. Ba mai mult, nu doar rezidenții din Dubai s-au pus la coadă, ci și turiștii.

@sz___75 Waiting for IPhone 15 Pro max #foryou #foryoupage #viral #fypシ゚viral #2023 #iphone15promax #dubaimall #pro ♬ original sound – Sarfaraz