Rechinii au devenit o problemă majoră și asta pentru că aceștia au ajuns să se apropie cât mai mult de mal și să creeze panică în rândul turiștilor. Câteva persoane au devenit victime sigure ale speciilor marine. Recent, pe o plajă din SUA s-a dat alarma, asta după ce doi rechini s-au apropiat foarte mult de țărm. 

Panică la cote maxime printre turiști

Turiștii aflați la malul mării sau al oceanelor sunt mult mai precauți atunci când vine vorba să intre în apă. Asta deoarece pericolul de a se întâlni cu un rechin e uriaș, mai ales după ce câteva persoane au murit în colții acestor pești agresivi.

Recent, pe o plajă din Florida s-a creat panică. Doi rechini s-au apropiat la o distanță periculos de mică față de mal. Asta în timp ce mai multe persoane se aflau în apă și se bucurau de înotat.

Totul a fost filmat de către un turist, iar pe imagini se observă cum oamenii erau extrem de speriați și încercau să iasă din apă cât mai repede astfel încât rechinii să nu se apropie de ei.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în incident. Însă, cu siguranță au trăit clipe de coșmar și pe care nu le vor uita prea curând.

„Ieșiți din apă! Acum!”, au strigat turiștii aflați pe mal, după ce au văzut cei doi rechini care se apropiau extrem de mult de nisip.