Toată lumea o știe pe Delia ca fiind una dintre cele mai bune artiste de la noi. De ani de zile, vedeta are un mariaj fericit cu Răzvan Munteanu și se pare că se potrivesc de minune atât pe plan personal, dar și pe plan profesional. Însă, puțini sunt cei care și-o mai amintesc pe jurata de la „iUmor” la începutul anilor 2000.

Delia Matache nu a avut niciodată secrete față de banii ei și, drept dovadă s-a afișat mereu la braț cu partenerii ei. Artista a avut două relații sonore, cea cu Matteo și cea din prezent, cu Răzvan Munteanu. Însă, înaintea lor, în viața Deliei au mai fost și alți bărbați, unii cunoscuți, alții mai puțin cunoscuți.

Din ultima categorie face parte și fostul ei partener de la începutul anilor 2000. Mai exact, în 2003, Delia l-a cunoscut pe Florin Moldoveanu. Din păcate, relația lor a durat puțin peste un an, iar ruptura s-ar fi produs din cauza infidelității lui.

Imagini surprinzătoare cu Delia și iubitul ei, din 2004. Artista este de nerecunoscut Libertatea

Artista a aflat că a fost înșelată, așa că a pus punct poveștii de dragoste. Însă, înainte de acest episod, Florin și Delia erau de nedespărțit. Bărbatul mergea peste tot cu ea prin țară, inclusiv la spectacolele și concertele ei.

Delia, transformare uimitoare

Recent, în online, a început să circule un filmuleț cu Delia și Florin din 2004, în timp ce artista a fost invitată să cânte de către o fundație pentru salvarea Deltei Dunării.

Deși nu era atât de cunoscută pe cât este în prezent și nici nu avea atâția bani, Delia era la fel de excentrică. Artista avea un stil vestimentar unic, iar blugii cu talia joasă și maiourile colorate o reprezentau 100%.

În prezent, Delia a evoluat, iar schimbările sunt mai mult decât vizibile, atât pe plan vestimentar, cât și pe plan vocal. Drept dovadă, nu degeaba este numită una dintre cele mai bune voci din România.