Cristiana a participat la „Mireasă pentru fiul meu” în urmă cu opt ani, iar de atunci, multe s-au întâmplat.

În competiție l-a cunoscut pe Marian și au o familie fericită, în ciuda obstacolelor care le-au stat în cale. Atunci, ea era doar o tânără de 19 ani și transformarea sa este spectaculoasă. 

Cristiana s-a înscris la „Mireasă pentru fiul meu” având o dorință uriașă de a-și găsi partenerul, ceea ce s-a și întâmplat. Aceasta era o tânără de 19 ani care nu avea încredere în ea, totuși, a reușit să o capete cu ajutorul partenerului. În ciuda diferenței de vârste dintre ea și Marian, cei doi au ajuns în finala competiției.

Fosta concurentă a renunțat la părul ei lung și brunet și a optat pentru un roșcat care atrage privirile oricui. În prezent, ea poartă și ochelari de vedere, iar viața i s-a schimbat radical. Deși a trecut prin multe cu Marian, inclusiv printr-o despărțire, și-au dat seama că iubirea lor este mai puternică.

@cristianamarian ??❤️❤️? #my #story ♬ Originalton – ??????

La doar două luni după ce au ales să fie împreună, Cristiana și Marian s-au despărțit spunând că ei nu sunt compatibili. Între ei este o diferență de 23 ani și mulți le-au pus relația la îndoială. Bărbatul a fost cel cel care a inițial despărțirea, considerând că relația era sortită eșecului.

„Eu am luat hotărârea asta pentru că nu suntem compatibili! Așa a fost să fie. Nu mai avem de ce să încercăm, dacă în două luni nu ne-am înțeles, nu mai are rost!”, a declarat Marian în emisiunea „Mireasă pentru fiul meu” la acea vreme.

Cristiana i-a dat dreptate, dar se pare, că planurile vieții au fost diferite pentru ei. Aceștia s-au împăcat și formează o familie frumoasă. Foștii concurenți ai emisiuni au doi copii frumoși, o fată, Isabelle Maria și un băiețel, Rian.