Cristiana de la MPFM a avut parte de o transformare uriașă de-a lungul anilor.

Cristiana a participat la „Mireasă pentru fiul meu” în urmă cu opt ani, iar de atunci, multe s-au întâmplat. În competiție l-a cunoscut pe Marian și au o familie fericită, în ciuda obstacolelor care le-au stat în cale. Atunci, ea era doar o tânără de 19 ani și transformarea sa este spectaculoasă. 

Cristiana s-a înscris la „Mireasă pentru fiul meu” având o dorință uriașă de a-și găsi partenerul, ceea ce s-a și întâmplat. Aceasta era o tânără de 19 ani care nu avea încredere în ea, totuși, a reușit să o capete cu ajutorul partenerului. În ciuda diferenței de vârste dintre ea și Marian, cei doi au ajuns în finala competiției.

Fosta concurentă a renunțat la părul ei lung și brunet și a optat pentru un roșcat care atrage privirile oricui. În prezent, ea poartă și ochelari de vedere, iar viața i s-a schimbat radical. Deși a trecut prin multe cu Marian, inclusiv printr-o despărțire, și-au dat seama că iubirea lor este mai puternică.

@cristianamarian 🥺💙❤️❤️💙 #my #story ♬ Originalton – 𝑱𝒂𝒄𝒌𝒚🧊

La doar două luni după ce au ales să fie împreună, Cristiana și Marian s-au despărțit spunând că ei nu sunt compatibili. Între ei este o diferență de 23 ani și mulți le-au pus relația la îndoială. Bărbatul a fost cel cel care a inițial despărțirea, considerând că relația era sortită eșecului.

„Eu am luat hotărârea asta pentru că nu suntem compatibili! Așa a fost să fie. Nu mai avem de ce să încercăm, dacă în două luni nu ne-am înțeles, nu mai are rost!”, a declarat Marian în emisiunea „Mireasă pentru fiul meu” la acea vreme.

Cristiana i-a dat dreptate, dar se pare, că planurile vieții au fost diferite pentru ei. Aceștia s-au împăcat și formează o familie frumoasă. Foștii concurenți ai emisiuni au doi copii frumoși, o fată, Isabelle Maria și un băiețel, Rian.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.