Cerasela este noua concurentă a sezonului 6 de la „Insula iubirii”. În prima ediție a fost considerată „vedeta serii”, căci aceasta a atras toate privirile și făcut furori printre bărbați. Tânăra a venit în competiție să supună testului de fidelitate relația ei cu Rareș. 

Cu toate acestea, Cerasela nu s-a dat în lături să apară în ipostaze provocatoare în fața ispitelor masculine. Aceasta i-a atras pe toți cu frumusețea ei și cu felul său de a fi, reușind să pună pe jar bărbații din emisiune. Concurenta s-a distrat pe cinste, iar ispitele au roit în jurul ei.

Cerasela a dansat provocator în fața ispitelor de la „Insula iubirii”

Concurenta și-a dat frâu liber sentimentelor și a făcut exact ce „a tăiat-o capul” în cadrul emisiunii. Aceasta s-a dezlănțuit în cele mai neașteptate moduri, dar se pare că ispitele masculine au fost extrem de încântate de acest lucru. Tânăra s-a întins pe jos în toată regula în timp ce-și unduia corpul pe ritmurile melodiei spaniole.

Cerasela a ieșit imediat în evidență și a fost urmărită îndeaproape de ochii „masculilor feroce” din emisiunea matrimonială. Una dintre ispitele masculine i s-a alăturat vedetei și a început să-i urmeze mișcările de dans cu care a făcut furori toată seara.

@thetravellingcloud Cica hai sa ne uitam la insula iubirii😂 #insulaiubirii #temptationisland #challange #romania #tikdance #memes ♬ som original – Kelvin__silvaaa

De ce a ales Cerasela să participe la „Insula iubirii”

Tânăra a decis împreună cu iubitul ei, Rareș să participe în acest sezon al emisiunii găzduite de nimeni altul, decât Radu Vâlcan pentru a-și testa fidelitatea în cuplu. Însă, ea știe deja că la finalul competiției va rămâne împreună cu partenerul său. Spuneau că nimic nu lipsește din povestea lor de dragoste și că se înțeleg foarte bine.

Ba mai mult, concurenta a ținut să menționeze că între ea și Rareș s-a înfiripat o idilă încă de la prima vedere. Cerasela exclude din start că se va lăsa cucerită de vreo ispită masculină a show-ului. Cu toate acestea, bărbații au pus ochii pe ea de la prima apariție, iar concurentei se pare că îi place să se distreze printre „masculii feroce”. Voi ce credeți? Va cădea oare Cerasela în ispită?