O femeie din București i-a șocat pe ceilalți călători, când n-a ținut cont de nimic și s-a epilat, fără pic de jenă.

Pe principiul să vezi și să nu crezi! Așa s-au gândit mai mulți bucureșteni, atunci când o călătorie cu tramvaiul s-a transformat într-un loc potrivit pentru epilare. Femeia din imagini nici nu i-a băgat în seamă pe ceilalți călători și și-a văzut liniștită de „treabă”. 

Tramvaiul, loc potrivit pentru epilat

Nu, nu este vreo glumă. Relaxată, fără să se observe vreo secundă că este filmată, femeia „trece la acțiune” fără să stea pe gânduri. Aceasta se comportă de parcă nimeni nu e în jurul ei. Imaginile șocante au devenit virale pe Facebook, internauții declarându-se surprinși de un astfel de gest.

Pentru femeia din aceste imagini, tramvaiul s-a transformat într-un salon sau de ce nu, baia casei. Ei bine, internauții nu au ezitat să își exprime uimirea față de momentul femeii, culmea, neîntrerupt de ceilalți călători.

Se pare că femeia este o clientă mai veche a „saloanelor de înfrumusețare” din tramvai și nu este pentru prima dată când face un astfel de gest.

Ba chiar internauții au pus pe seama lipsei de timp epilarea pe repede înainte și de ce nu, chiar înainte de o întâlnire importantă. Momentul a fost transmis live pe Facebook și a stârnit râsul internauților, care s-au amuzat copios de ceea ce a putut face femeia.

Chiar dacă pare o scenă desprinsă dintr-un film de comedie, totul s-a petrecut în București, spre surprinderea celorlalți călători.

„Sugerează-i epilarea cu laser, îți salvează viața”, „Stai, ce?!”, „E cunoscută în oraș, se prezenta acum mulți ani drept iubita lui Cătălin Botezatu. Nu știu statusul de azi, dar poate pentru el se pregătea”, „Hmm, eu am călătorit doar cu perechile ei (bărbați) care-și tăiau unghiile în tramvai, Ceva frumos, ceva fin…” „Merge și ea la ștrand, pe Crângași, și trebuie să arate bine”, „Uite ce poate sa facă o femeie pentru a avea pielea fină la întâlnire”, sunt câteva dintre comentariile internauților de-a dreptul șocați de gestul femeii.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.