Denisa Manelista, așa cum o cunoștea toată țara, a lăsat un mare gol în viața familiei sale. Chiar dacă au trecut ani buni de când a plecat la ceruri cântăreața, tatăl ei va râmăne pe veci părinte. Acesta o vizitează cât de des poate la mormânt, mai ales de la incendiu.

Tatăl artistei se simte cu atât mai singur și îndurarat după fetița lui în preajma sărbătorilor. Nu a putut trece peste tragedia care i-a furat copilul mult prea devreme. Acesta a făcut câteva mărturisiri sfâșietoare despre fiica lui.

Ce s-a întâmplat la mormântul Denisei Răducu

Artista a decedat în data de 23 iulie 2017, iar de atunci părintele ei merge zilnic la cimitirul din Ștefănești. Uneori mai discută cu ea, alteori doar îi aprinde o lumânare și plânge. Nimic pe lumea asta nu mai e la fel în viața lui de când a plecat la îngeri. Mormântul artistei a luat foc acum doi ani, iar acest lucru l-a marcat teribil.

Oamenii cred că a fost un semn din partea regretatei artist. Imaginile au apărut pe TikTok și sunt devastatoare.

@denisa_raducu_fp11 🥺Incendiu la mormantul Denisei🥺#denisa #denisaraducu #denisamanelista #ingeriinumor #rip #4ani #durere ♬ Am Plans – denisa

Ce a declarat tatăl artistei

Tatăl Denisei este cuprins de dor neîncetat. Doar visele și cealaltă fiică îl ajută să meargă mai departe. Trecerea timpului pentru el nu îi va șterge niciodată chipul Denisei, ci din contră nu face decât să îi simtă lipsa și mai tare.

„Ce frumos era, de Sărbători, în căsuța noastră! Le puneam fiicelor noastre dulciuri, îmbrăcăminte, rechizite, ce își doreau ele, eram atenți și la necesități. Denisa nu mai avea răbdare, era prima care se trezea, o chema și pe surioara ei. Parcă o aud: ‘Vino, ia uite câte daruri ne-a adus Moș Nicolae!’ Râdea și se bucura. Azi, de Moș Nicolae, casa e goală și tristă fără Denisa mea!”, își amintește nostalgic Emilian Răducu într-un interviu.