Credeți că nu oricine se poate distra ascultând manele? Ei bine, v-ați înșelat. Atunci când toată lumea credea că preoții sunt cei care ascultă numai cântece bisericești și rugăciuni, acest lucru s-a dovedit a fi total fals. Chiar și aceștia preferă tipul de distracție pentru care optează oamenii de rând și nu se dau în lături să se expună așa în public. 

La prima vedere pare a fi un trucaj pus la cale de internauți. Însă, atunci când veți analiza mai bine imaginile, vă veți da seama că este cât se poate de real. Se pare că un preot de undeva dintr-un colț al României este pus de-a dreptul pe distracție. Și nu oricum, ci în stilul românilor, aruncând cu bani și dansând pe manele.

Preotul care dansează pe manele și aruncă cu bani a șocat pe toată lumea

Întregul moment a fost filmat și postat pe rețelele de socializare. Videoclipul s-a viralizat rapid, iar internauții au fost de-a dreptul șocați. Un preot din România a lăsat cu gura căscată mii de români după ce a fost filmat în timp ce-și etala calitățile de „dansator”. Și ca să fie tacâmul complet, acesta a început să arunce cu bani în stânga și-n dreapta, mai ceva decât la o petrecere cu lăutari și dedicații.

Cum a auzit maneaua, preotul a uitat de sutane, rugăciuni și păcate, căzând pradă lucrurilor lumești. Probabil că ar fi reușit să arate câteva mișcări de dans mai  „profesioniste”, dacă ar fi încercat pentru început un blues, și nu o manea.

@parintele3chestii Doamne ajută la toată lumea și la tot tiktok-ul! 😇 #5pasidebine #5pasidebine #video #tiktok #viral #3chestii ♬ sunet original – Robert Lele Durmus

Ce părere au avut internauții

La prima vedere, internauții au crezut că reprezentantul bisericii dansează pe orice, doar pe manele nu. Având impresia că pe fundalul videoclipului a fost pusă o altă coloană sonoră, românii s-au amuzat. Ulterior, aceștia și-au dat seama că imaginile au fost înregistrate pe un sunet original. După ce au văzut momentul, oamenii au început să creadă că preoții sau călugării sunt doar niște persoane îmbrăcat altfel, și nu au atâta credință pe cât încearcă să emane.