Nicolae Guță este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din țară.

De-a lungul anilor, „Regele manelelor”, căci așa a fost supranumit de către fanii săi, și-a câștigat o mare popularitate printre români și a făcut furori la spectacolele pe care le-a onorat. Mulți îl au în minte așa cum arăta acum câțiva ani, însă stai să vezi cât de mult a îmbătrânit! 

Vârsta și-a pus amprenta pe chipul lui Nicolae Guță

Guță s-a schimbat radical. Se pare că trecerea anilor și-a pus profund amprenta pe chipul artistului. Ridurile și imperfecțiunile și-au făcut loc pe fața lui și se vede clar că și pielea i s-a cam lăsat. Vedem asta într-un clip video pe care acesta l-a publicat pe TikTok pentru a face anunțul unui eveniment pe care-l va onora anul viitor, în 2023. Dintr-un om energic, plin de viață și cu mare dorință de a cânta, Nicolae Guță a devenit acum puțin mai „șubred” și putem observa asta din gesturile sale și mimica feței.

@marynela________veronica♬ sunet original – Marynela Mary

Nicolae Guță s-a transformat radical de-a lungul timpului

Aparte de acest lucru, manelistul a mai avut parte de o serie drastică de transformări. În urmă cu ceva timp slăbise drastic, iar apoi a luat zeci de kilograme în plus. Oamenii l-au recunoscut cu greu, căci burta îi cam ieșea în evidență, iar mulți dintre fanii săi s-au îngrijorat teribil pe motiv că ar avea probleme de sănătate.

Ei bine, cel care v-a cântat și încântat atâția ani la rând are astăzi 54 de ani. Mulți spun că pare mult mai în vârstă, însă Nicolae ignoră gurile răutăcioase și pare să fie mândru de felul în care arată. În fond și la urma urmei, pentru el contează că încă mai poate să aline inimile celor care-l iubesc și să le cânte așa cum a făcut o viață întreagă. A fost supranumit „Regele manelelor” și așa va rămâne pentru mulți români.