Bianca Pop, fosta ispită de la „Insula iubirii”, trece prin clipe de coșmar. Bruneta a făcut dezvăluiri cutremurătoare pe rețelele de socializare și i-a amenințat pe tot cei care i-au făcut rău. Tânăra se află din nou în centrul atenției după ce a lipsit o perioadă din spațiul public. 

Recent, Bianca a stupefiat pe toată lumea după ce s-a filmat într-o cameră a unui spital de psihiatrie. Reacțiile vulcanice, dar și limbajul licențios al fostei ispite i-au îngrijorat de-a dreptul pe internauți. A amenințat mai multe persoane publice și a dat detalii terifiante despre cum a ajuns în acest stadiu.

Bianca Pop, în ipostaze șocante

Este una dintre cele mai controversate prezențe feminine din showbiz, iar de-a lungul timpului le-a atras atenția tuturor prin scandalurile în care a fost implicată. Bianca Pop trece prin clipe groaznice după ce a fost internată la un spital de psihiatrie. Tânăra spune că mama și fratele ei au dus-o acolo cu forța. În plus, controversata ispită îi amenință dur e cei care i-au făcut rău.

Prin intermediul unui limbaj licențios, Bianca a făcut acuzații grave la adresa Loredanei Chivu și a lui Hammude. Le-a promis răzbunare, ba chiar i-a amenințat cu moartea. Probabil bruneta a ajuns la capătul puterilor și a răbufnit la adresa celor pe care îi consideră dușmani.

Oricum, nu e de mirare că tânăra folosește un astfel de limbaj, întrucât toată lumea îi cunoaște temperamentul fostei ispite. Ceea ce a uimit, de fapt, pe toată lumea, este faptul că aceasta a fost internată la „nebuni”, așa cum s-a exprimat chiar ea.

@27alina10Bianca Pop a ajuns la nebuni. Oare chiar merita sa fie acolo ?♬ sunet original – Alina!

Bianca Pop, amenințări terifiante la adresa unor persoane publice

„Am intrat la nebuni. Eu vreau să fiu la pușcărie. Oricum, următoarea chestie pe care o fac, o să fie crimă. Zdreanța asta… Loredana Chivu… îi tai gâtul când ies de aici! Toți interlopii sunt prietenii mei. Hammude, ești un nesimțit și o zdreanță de om.

Știai că am probleme de sănătate și te-am rugat să pui la story că am nevoie de sânge. Și tu ce-ai făcut? N-ai postat. Ai crezut că vreau să-mi fac urmăritori. De ce nu spui la lume că ai stat pe banii mei în Italia? Dacă n-aveai prostituate pe afară, ce făceai? Lasă că spun eu cine sunteți voi!”, a spus Bianca Pop pe rețelele de socializare.

Bruneta a mai spus că fratele ei a bătut-o, iar acesta împreună cu mama ei au internat-o la psihiatrie. A menționat că legătura dintre ea și familia ei s-a rupt. Oricum, vă lăsăm pe voi să priviți imaginile. Deși, videoclipul este greu de privit, întrucât comportamentul Biancăi și limbajul acesteia întrec orice imaginație.