Abi Talent a oprit concertul după ce un tânăr a aruncat cu bancnote de un leu.

Abi Talent este un fenomen pe internet, fiind un personaj extrem de controversat. Recent, el a avut un comportament șocant, când a început să înjure un tânăr din primul rând la un concert de-al său.

Abi Talent s-a făcut remarcat prin comportamentul său și prin scandalurile în care a fost implicat. Piesele sale au ajuns pe primele locuri în topurile muzicale și a reușit să aibă colaborări de succes. Recent, el a avut o reacție șocantă la un concert după ce un tânăr a aruncat cu bancnote de un leu pe scenă.

Trapperul s-a oprit și a început sa-l înjure pe acesta. Totodată, l-ar fi atins, iar acest lucru i-a displăcut, pe lângă bancnotele aruncate pe scenă. Un gest ce a șocat pe toată lumea a fost că l-a scuipat pe adolescent, de față cu toată lumea. După câteva cuvinte, publicul a început să-l huiduie, iar concertul s-a oprit, Abi nu a mai dorit să continue după acest moment

@aduuu._17♬ sunet original – .

„De trei ori ai făcut chestia asta. Eu vin aici să distrez oamenii și alții fac din astea, arunci cu hârtie de un lei în mine. Ce înseamnă asta? Acum te simți prost acum? Și mie îmi pare rău ce-ai făcut.”

Abi Talent și Alex Velea au avut parte de un scandal uriaș

Abi Talent și Alex Velea s-au certat în mediul online o perioadă destul de lungă, iar momentul nu a fost uitat. Cei doi s-au atacat pe internet în replici dure și s-au criticat reciproc. Mai mult de atât, au compus și piese unul împotriva celuilalt. După ce au fost pe primele pagini în tabloide, ei au oprit conflictul.

„Frică? Niciodată! Nu regret nimic din ce am zis şi o mai zic de 10 ori în gura mare. Doar că vedeţi voi, am prea multă putere ca să mă limitez la o ceartă cu Velea, aşa că mai bine o termin!”, a spus Abi Talent în trecut.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.