Astfel de situații nu sunt deloc plăcute, însă se întâmplă. Pe social media a devenit viral un clip video, ce a făcut înconjurul internetului. Mijloacele de transport din România sunt numeroase, iar cetățenii adesea apelează la ele, pentru a ajunge la destinația mult dorită. Deși siguranța primează, nu așa au stat lucrurile în acest caz. Tramvaiul care circula în orașul Brăila a fost pe punctul de a lua foc, după ce o problemă a cauzat un scurtcircuit.

Clipe de coșmar pentru un cetățean din România. Tramvaiul în care se afla a devenit cel mai nesigur mijloc de transport în comun. Cu siguranță nici nu s-ar fi gândit la ceea ce avea să întâmpine. Întreg momentul a fost filmat cu telefonul mobil, iar oamenii s-au arătat extrem de revoltați.

Clipe de coșmar pentru un bărbat din România, care se deplasa cu tramvaiul

Tramvaiul în care se afla bărbatul a suferit un scurtcircuit și lumina din întreg compartimentul s-a oprit. Cablurile de electricitate folosite în asamblarea tramvaiului au făcut o flamă puternică urmată de un scurtcircuit.

Lumina din compartiment a fost oprită, iar bărbatul a mers rapid la șofer. Pentru a se asigura dacă este bine și nu a pățit ceva.

Întreg momentul plin de panică a fost surprins cu camera de filmat a telefonului acestuia. Cu ușurință se poate oberva teama acestuia și panica ce l-a cuprins.

Desigur, oricine ar fi fost în locul lui cu siguranță ar fi reacționat asemănător.

@superpumba Bineinteles ca numa in Braila se poate asa ceva. #pericol #tramvai #braila ♬ Oh no, oh no, oh no, no no – Hip Hop

Tramvaiele din România, mijloace nesigure pentru deplasarea cetățenilor

Experiența pe care a trăit-o bărbatul din Brăila nu este deloc un caz singular. Din păcate, astfel de situații sunt din ce în ce mai dese. De vină ar fi tramvaiele vechi, care sunt puse în funcțiune de zeci de ani. Acestea trebuiesc schimbate cu altele noi, după cum au informat și autoritățile.